Libnet.ro
UNICEF

11:15

Accident grav pe DN6: mai multe victime, printre care doi copii

Antena3 Antena3,
Accident grav pe DN6: mai multe victime, printre care doi copii

Cinci persoane, printre care si doi copii, au fost ranite miercuri, in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, pe DN6, pe soseaua dintre Timisoara si Sannicolau Mare. Circulatia a. continuă pe Antena3

Explozie la trecerea coloanei premierului palestinian, in Gaza. Sunt mai multe victime

Sapte persoane au fost ranite marti dimineata in Fasia Gaza intr-o explozie produsa la trecerea coloanei de autovehicule in care se afla prim-ministrul Autoritatii Palestiniene, Rami Hamdallah, transmit AFP.

Primarul Gabriela Firea anunta mai multe proiecte de infrastructura care vor lega Bucuresti de Magurele printre care o linie suspendata de tramvai

Primaria Capitalei va realiza mai multe proiecte de infrastructura care vor lega Bucurestiul de Magurele si pentru facilitarea accesului la Institutul de Fizica Nucleara care dezvolta proiectul celui mai mare laser din lume - ELI-NP, a anuntat, marti, primarul Gabriela Firea. Printre acestea se numara: extinderea si modernizarea Sos. Bucuresti-Magurele, linie de monorail - tramvai suspendat si material rulant 80 tramvaie suspendate), o ruta Bucuresti - Magurele si Bucuresti Centura in Zona de Nord spre Ploiesti, realizarea coridorului de transport rapid cu autobuzul pe ruta Magurele - Gara de Nord.

Atentat sinucigas in Pakistan. Sunt mai multe victime

Cel putin noua persoane au murit si alte 13 au fost ranite, miercuri, intr-un atentat sinucigas comis la un post de control al politiei din localitatea Raiwind, in estul Pakistanului, informeaza.

Atentate in serie cu colete explozive in Texas. Sunt mai multe victime

Un colet cu exploziv a ranit luni o persoana la Austin, in statul american Texas, unde politia stabilise deja o legatura intre alte doua incidente similare, informeaza AFP. Luni dimineata, explozia unui.

New York: Mai multe victime dupa ce un elicopter a picat in apele unui rau (VIDEO)

Tragedie la New York, dupa ce un elicopter s-a prabusit duminica in apele East River. in urma accidentului, doua persoane au decedat si alte trei se afla in stare critica. Cauzele prabusirii nu se cunosc.

Grav accident rutier in Petrosani: Sapte persoane, printre care si un copil de 5 ani, au fost ranite

Un grav accident rutier a avut loc duminica in municipiul Petrosani, in urma acestuia sapte persoane, printre care si un copil de cinci ani, au fost duse la spital, transmite News. ro.

Accident grav in Galati. Remorca unui TIR a lovit o masina. Victima, in stare foarte grava

Un accident grav a avut loc in Galati, care i-a pus unui barbat viata in pericol. Pompierii de la descarcerare au fost nevoiti sa intervina pentru a scoate victima din propria masina. Accidentul s-a.

Mai multe state au raspuns in urma activarii Mecanismului de Protectie Civila pentru imunoglobulina

In urma activarii Mecanismului de Protectie Civila pentru imunoglobulina, mai multe state au raspuns tarii noastre, printre care Austria, Germania, Marea Britanie, Italia, Finlanda si SUA, se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii, dat publicitatii.

Accident grav in Capitala: trei autoturisme implicate, patru persoane sunt incarcerate, din care trei nu sunt constiente

Un accident grav s-a produs duminica seara in Bucuresti, fiind implicate trei autoturisme, anunta News. ro. La fata locului intervin echipaje de descarcerare, intrucat patru persoane sunt incarcerate, dintre care trei nu sunt constiente.

TVR 1 va difuza mai multe documentare in premiera, printre care Cat valoreaza America?

TVR 1 va difuza incepand din aceasta saptamana o serie de documentare in premiera, printre care Breaking News Dark News si Cat valoreaza America.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )