Libnet.ro
UNICEF

23:30

Accident grav la o firma de confectii metalice: un muncitor si-a prins capul intr-un utilaj

Adevărul Adevărul,
Accident grav la o firma de confectii metalice: un muncitor si-a prins capul intr-un utilaj

Echipele medicale au intervenit in ajutorul unui tanar de 27 de ani, care a suferit un traumatism cranian grav la locul de munca. Barbatul si-a prins capul intr-un utilaj, potrivit primelor informatii oferite de salvatori. continuă pe Adevărul

Petrosani: Accident de munca mortal la o firma de confectii metalice, capul unui muncitor a fost prins de presa hidraulica

Un tanar de 26 de ani si-a pierdut viata intr-un accident de munca petrecut miercuri la o firma de confectii metalice din Petrosani, dupa ce capul i-a fost surprins de o presa hidraulica, Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) Hunedoara declansand o ancheta in acest caz, informeaza Agerpres.

Carambol in ziua de Craciun. Accident grav pe Centura Capitalei. Primele imagini de la fata locului

O persoana a fost grav ranita in urma unui accident produs, luni,pe centura Bucuresti, intre A2 si Cernica. Trei masini au fost implicate in accident, iar la fata locului intervin cinci.

Accident grav in judetul Constanta. Patru persoane au fost ranite

Un grav accident a avut loc, marti, pe DN3, la iesirea din localitatea Viisoara, din judetul Constanta. Cel putin o persoana a ramasincarcerata, o alta persoana este in stare de coma si.

Accident grav in Mehedinti: O persoana a murit si alte opt au fost ranite

Un grav accident rutier s-a produs marti in judetul Mehedinti, o persoana pierzandu-si viata, iar alte opt fiind ranite, informeaza Agerpres. in accidentul care a avut loc pe DN 56A,.

Accident grav in Mehedinti. O persoana a decedat, iar alte patru sunt ranite

O persoana si-a pierdut viata marti, 26 decembrie, intr-un grav accident de circulatie in Mehedinti, in care au fost implicate trei autoturisme.

Accident grav in Mehedinti. O persoana a decedat, iar alte opt sunt ranite

O persoana si-a pierdut viata marti, 26 decembrie, intr-un grav accident de circulatie in Mehedinti, in care au fost implicate trei autoturisme.

Accident grav in judetul Salaj. Un tanar a murit, doi sunt raniti

Un tanar de 23 de ani a murit si doi au fost raniti, marti dimineata, intr-un grav accident rutier produs in judetul Salaj. Victimele au fost lovite de un autoturism condus de un adolescent care nu avea permis de conducere si era sub influenta bauturilor alcoolice.

Accident grav in judetul Salaj, provocat de un adolescent baut si fara permis. Un tanar a murit, doi sunt raniti

Un tanar de 23 de ani a murit si alti doi au fost raniti, marti dimineata, intr-un grav accident rutier produs in judetul Salaj. Victimele au fost lovite de un autoturism condus de un adolescent care nu avea permis de conducere si era sub influenta bauturilor alcoolice.

Accident grav in Salaj. Un tanar fara carnet a ucis un om si a ranit alti doi

Un grav accident rutier s-a produs, marti dimineata, in judetul Salaj. Un tanar de 18 ani, fara carnet, a urcat la volan, a ucisun om si a a bagat alti doi in spital. Un.

Accident grav in ziua Craciunului. O persoana a fost grav ranita in urma incidentului

Circulatia rutiera a fost oprita luni timp de o ora pe DN2E85, in judetul Vrancea, dupa ciocnirea unui autotren cu un autoturism, o persoana fiind grav ranita. Accidentul a avut loc intre Adjud.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )