Libnet.ro
UNICEF

17:00

Accident grav in Giurgiu. Doi politisti au fost raniti

Antena3 Antena3,
Accident grav in Giurgiu. Doi politisti au fost raniti

Doi politisti de la Politia Rurala Baneasa, judetul Giurgiu, au fost transportati la spitale din Capitala, dupa ce, in noaptea de vineri spre sambata, masina de serviciu in care se aflau a. continuă pe Antena3

Doi politisti au fost retinuti pentru luare de mita dupa ce un sofer a sunat la linia Telverde Anticoruptie a Ministerului de Interne

Doi politisti din Mangalia au fost retinuti dupa ce au fost prinsi in flagrant cand primeau mita de la un sofer care a apelat linia Telverde Anticoruptie a Directiei Generale Anticoruptie, informeaza un comunicat al DGA.

Accident grav pe Valea Oltului. Doi cetateni straini au fost raniti

Doi cetateni germani au fost raniti grav intr-un accident rutier produs pe Valea Oltului DN7), la Gura Lotrului. O autoutilitara in care se aflau acestia a iesit de pe carosabil si a ajuns.

FOTO. Accident in Arad: Doi oameni au murit, iar alti 10 au fost raniti, dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu un autocar

Doi oameni au murit, iar alti 10 au fost raniti, dupa ce un microbuz s-a ciocnit cu un autocar, pe DN 79, in judetul Arad. A fost declansat planul rosu de actiune, scrie Arad Online.

Doi politisti din Mangalia, prinsi in flagrant luand mita de la un sofer care sunase la linia Anticoruptie

Doi politisti din Mangalia au fost retinuti in urma unui flagrant, acestia fiind surprinsi in timp ce luau mita de la un sofer pentru a nu-l sanctiona. Tribunalul Constanta va decide arestarea preventiva a politistilor.

Accident grav pe Valea Oltului. Doi cetateni straini au fost raniti

Doi cetateni straini cu domiciliul in Germania au fost grav raniti in urma unui accident rutier produs joi pe Valea Oltului DN7), la Gura Lotrului, dupa ce autoutilitara in care se aflau a.

Accident grav intr-un parc de distractii din Romania

Un incident grav s-a produs vineri seara, in jurul orei 23:30, in Balciul de la Sfanta Maria din Giurgiu. Un carusel s-a rupt imediat dupa ce s-a pus in miscare, ceea ce a dus la ranirea.

Accident grav in Bacau. in urma impactului doua persoane au decedat, iar alte doua sunt grav ranite

Un accident mortal s-a petrecut in judetul Bacau, dupa ce o masina s-a rasturnat pe marginea unei rape. in urma impactului doua persoane au murit, iar alte doua au fost ranite.

Accident grav pe DN15. O persoana si-a pierdut viata si alte trei a fost ranite

Accident ingrozitor pe DN15. O persoana si-a pierdut viata si alte trei au fost ranite vineri. Doua autoturisme s-au ciocnit intre Reghin si Targu Mures, in zona localitatii muresene pe.

Accident grav in judetul Olt. O femeie insarcinata de 27 de ani si-a pierdut viata

Un accident rutier grav a avut loc vineri pe drumul european E 574. Accidentul s-a produs in zona Padurea Sarului, intre Bals si Slatina. Au fost implicate un autoturism si un tir, potrivit.

Accident grav pe Podul Baneasa din Capitala! Un motociclist ar fi decedat

Accident ingrozitorpe Podul Baneasa din Capitala, in zona magazinului Ikea. in accident au fost implicate o motocicleta si un autoturism, a anuntat Ovidiu Munteanu, purtator de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )