Libnet.ro
UNICEF

08:00

Accident grav in Hunedoara: 11 copii, la spital, dupa ce un microbuz s-a rasturnat pe marginea drumului. in vehicul se afla si fiul eurodeputatului UDMR, Iuliu Winkler (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Accident grav in Hunedoara: 11 copii, la spital, dupa ce un microbuz s-a rasturnat pe marginea drumului. in vehicul se afla si fiul eurodeputatului UDMR, Iuliu Winkler (FOTO, VIDEO)

Accident grav pe o sosea intre Deva si Hunedoara. 11 copii au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat pe marginea drumului. Mai mult, potrivit. continuă pe B1

FOTO Microbuz cu elevi implicat intr-un accident pe soseaua Hunedoara Deva. 13 pasageri au avut nevoie de ingrijiri

Un microbuz care transporta elevi a fost implicat intr-un accident rutier pe soseaua Hunedoara Deva. Soferul a pierdut controlul directiei, pe carosabilul umed si s-a rasturnat intr-un sant. 13 pasageri au ajuns in spital. Soferul avea alcoolemie.

Gestul elevilor ieseni, care au ajuns la spital dupa ce au fost gasiti asfixiati, nu se regaseste intre probele provocarii Balena Albastra. Indicii care ar trebui sa le dea parintilor un semnal de alarma: rani pe corp, taceri prelungite si trezitul repeta

Efectele jocului online Balena Albastra a ajuns in atentia autoritatilor romane dupa ce, vineri, cinci copii de la o scoala din Iasi au ajuns la spital, pentru ca ar fi indeplinit una dintre probele jocului. Ulterior, insa, informatia a fost infirmata de politie. in Rusia, fenomenul dateaza din 2013 si, pana in prezent, ar fi cauzat moartea a 130 de persoane. Recent, jocul creat de Philipp Budeikin pare sa capete o popularitate tot mai mare in randul adolescentilor.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )