Libnet.ro
UNICEF

01:06

Accident grav in Ialomita. Trei oameni, intre care un copil, au murit

Antena3 Antena3,
Accident grav in Ialomita. Trei oameni, intre care un copil, au murit

Trei persoane, intre care un copil, au murit si alte patru au fost ranite, in urma unui accident rutier produs duminica seara pe DN 2, in judetul Ialomita, informeaza Mediafax. Accidentul a. continuă pe Antena3

Trei raniti, intre care un copil, intr-un accident de masina in Vaslui

Trei persoane, intre care un copil de opt ani, au fost ranite intr-un accident de masina petrecut joi dupa-amiaza, in Barlad, relateaza Mediafax. Masina in care se aflau s-a ciocnit de un copac, apoi s-a rasturnat si a luat foc.

Accident grav pe DN2: Doua masini s-au ciocnit, trei victime au murit

Trei persoane, intre care un copil, au murit si alte patru au fost ranite, duminica seara, in urma unui accident produs pe DN 2, in judetul Ialomita, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, transmite Mediafax.

Trei europeni, printre care doi romani, acuzati in SUA ca au incercat sa vanda arme rebelilor columbieni

Trei barbati, dintre care doi sunt romani, au fost arestati in Europa in aceasta saptamana si sunt acuzati in SUA ca au conspirat sa vanda arme care urmau sa fie folosite impotriva americanilor in Columbia, au anuntat miercuri procurorii federali din New York. Nu se stie daca vreunul dintre ei are avocati americani sau cand ar putea fi extradati in Statele Unite.

Sotia fostului ministru Victor Paul Dobre a fost implicata intr-un accident grav petrecut in fata unui complex comercial

Xenia Dobre a scapat cu viata dintr-un accident destul de grav. Sotia deputatului Vivtor Dobre a ajuns la urgente cu mai multe rani. Se pare chiar ca are un picior rupt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )