Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav la iesirea din Petrosani. Cinci persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav la iesirea din Petrosani. Cinci persoane au fost ranite

Un accident grav a avut loc, duminica seara, la iesirea din Petrosani spre Banita. Cinci persoane au fost ranite, una fiind in stare grava dupa ce o masina a ajuns pe contrasens. Accidentul s-a produs ca. continuă pe Antena3

Accident grav in Brasov. O mama si copilul sau de 2 ani, grav raniti

O femeie si copilul ei de aproximativ 2 ani au fost grav raniti, vineri dimineata, intr-un accident petrecut la iesirea din localitatea Rupea spre Sighisoara, a informat Inspectoratul pentru Situatii de.

ACCIDENT GRAV! S-au rasturnat cu masina in PARAU... Un copil de 2 ani, printre victimele iNCARCERATE

O femeie si copilul ei de aproximativ doi ani au fost grav raniti, vineri dimineata, intr-un accident petrecut la iesirea din localitatea Rupea spre Sighisoara, a informat Inspectoratul pentru Situatii de.

ACCIDENT GRAV! S-au rasturnat cu masina in PARAU... Un copil de 2 ani, printre victimele iNCARCERATE (VIDEO)

O femeie si copilul ei de aproximativ doi ani au fost grav raniti, vineri dimineata, intr-un accident petrecut la iesirea din localitatea Rupea spre Sighisoara, a informat Inspectoratul pentru Situatii de.

Un pieton a fost accidentat mortal pe DN2, la iesirea din Focsani

O femeie de circa 40 de ani, din Brasov, a fost identificata ca fiind autoarea accidentului de vineri seara de pe DN2, la iesirea din Focsani spre Bolotesti, in urma caruia un pieton si-a pierdut viata, a.

BURSELE DIN LUME Bursele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni

Bursele din Europa au urcat, ieri, pana la cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni, dupa ce, miercuri, Parlamentul britanic a votat pentru respingerea unui Brexit dezordonat.

ACCIDENT CUMPLIT pe un important Drum National! Circulatia este BLOCATA. BILANTUL VICTIMELOR

Un grav accident rutier s-a produs pe DN 66, la iesirea din Petrosani spre Banita, judetul Hunedoara. Cinci persoane au fost ranite, dintre care una foarte grav, dupa ciocnirea a trei masini, noteaza.

Accident rutier socant in Vrancea: Trei persoane au fost ranite grav, dupa ce o masina a intrat intr-un cap de pod si s-a rasturnat pe camp

Trei persoane au fost au fost grav ranite, sambata seara, intr-un accident de circulatie pe DN 2D la Bolotesti, dupa ce soferul unui autoturism nu a adaptat viteza intr-o curba si a intrat intr-un cap de.

ACCIDENT GRAV in Caracal! Fugeau de politie, dar s-au RASTURNAT cu masina... Au fost transportati de URGENTA la spital

Trei persoane au fost ranite, dupa ce autoturismul in care se aflau si care era urmarit de un echipaj de politie, s-a rasturnat pe o strada din municipiul Caracal, potrivit Alexandrei Dicu, purtatorul de.

Accident grav in Olt. Un microbuz cu pasageri s-a rasturnat. Sunt mai multe victime

Un microbuz in care se aflau soferul si trei pasageri s-a rasturnat, duminica dimineata, in comuna Valea Mare, judetul Olt, dupa ce a fost lovit de un autoturism care nu i-a acordat prioritate de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )