Libnet.ro
UNICEF

17:15

Accident grav intr-o intersectie din Ploiesti. Cinci persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital

Antena3 Antena3,
Accident grav intr-o intersectie din Ploiesti. Cinci persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital

Cinci persoane, printre care si doi copii, au ajuns, duminica, la spital, dupa ce cele doua masini in care se aflau s-au ciocnit intr-o intersectie din Ploiesti. Din primele cercetari a. continuă pe Antena3

Accident rutier intr-o intersectie din Ploiesti. Cinci persoane, intre care si doi copii, au ajuns la spital

Cinci persoane, intre care si doi copii, au ajuns, duminica, la spital, dupa ce doua masini s-au ciocnit intr-o intersectie din Ploiesti.

Ploiesti: 5 persoane, dintre care 2 copii, transportati la spital dupa ce doua masini s-au ciocnit

Cinci persoane, printre care si doi copii, au ajuns duminica la spital dupa ce doua masini in care se aflau s-au ciocnit intr-o intersectie din Ploiesti, potrivit Mediafax. Potrivit primelor.

Accident grav pe DN 72! O familie intreaga a avut de suferit, dupa ce soferul a intrat cu masina intr-un pom

Accident grav pe DN 72, sambata seara, din cauza vitezei foarte mari. Masina in care se afla o familie s-a izbit violent de un pom. Acestiau au fost transportati de urgenta la spital,.

Filmul atacurilor teroriste din Londra: cinci teroristi au intrat cu o camioneta in pietoni pe London Bridge, apoi au injunghiat la intamplare clientii unui bar

Cinci persoane se aflau la bordul unei camionete care a intrat in plin sambata seara la ora 00. 10 ora Romaniei) in pietonii care se plimbau pe podul London Bridge din centrul Londrei, ranind cel putin 20 de oameni, scrie The Sun. Cei cinci, care purtau veste anti-injunghiere, au fugit apoi spre zona Borough Marakt, unde au injunghiat la intamplare clientii unui pub.

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Sapte persoane au fost ranite in urma impactului

Un accident rutier a fost produs pe Autostrada Soarelui si s-a soldat cu un numar de sapte victime. Incidentul a avut loc la kilometrul 58, catre Constanta. in accident au fost implicate doua.

Accident grav pe Autostrada Soarelui. Numar mare de victime

Un accident rutier a fost produs pe Autostrada Soarelui si s-a soldat cu un numar de sapte victime. Incidentul a avut loc la kilometrul 58, catre Constanta. in accident au fost implicate doua.

Accident grav in aceasta seara! Un mort si trei raniti

Un mort si trei raniti grav, in urma unui accident rutier petrecut, vineri seara, in localitatea Singureni, din judetul Giurgiu, unde un autoturism s-a izbit violent de un stalp. Potrivit.

Accident grav in Harghita. Un barbat si fiul sau au murit in urma impactului

Un accident rutier grav a fost produs joi dimineata pe DN 13A, la iesirea din localitatea Capalnita. in urma impactului, un barbat si fiul sau au decedat, iar o femeie a fost ranita. Purtatorul.

Accident grav in judetul Buzau: Doi oameni au murit si trei au fost raniti dupa ce o masina s-a rasturnat intr-un sant (VIDEO)

Doi oameni au murit si trei au fost raniti grav pe DN 2 in judetul Buzau. O femeie a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un parapet de pe marginea drumului si s-a rasturnat intr-un sant,.

Masina lovita de un tren, in Bistrita Nasaud. Cinci persoane au murit. Soferita responsabila pentru tragedie obtinuse permisul cu o luna in urma

Trei persoane au murit, iar alte doua sunt in stop cardio-respirator, dupa ce o masina a fost lovita de un tren, joi dupa-amiaza, la intrarea in municipiul Bistrita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )