Libnet.ro
UNICEF

14:00

Accident grav in judetul Arges. Doi copii si trei adulti au fost raniti

Antena3 Antena3,
Accident grav in judetul Arges. Doi copii si trei adulti au fost raniti

Cinci persoane au fost ranite, dupa ce un tanar de 25 de ani, din Constanta, a intrat cu masina pe care o conducea in autoturismul din fata sa. Accidentul a avut loc pe DN7C Pitesti-Curtea de. continuă pe Antena3

Doi copii si trei adulti, raniti intr-un accident, in judetul Arges

Un grav accident rutier a avut loc joi dupa amiaza, in comuna argeseana Dobrogostea. Cinci persoane au ajuns la spital, dintre care una este in stare grava. Printre victime se numara si doi copii.

Accident grav in judetul Cluj: Un autocar s-a rasturnat. A fost activat planul rosu de interventie

Un accident rutier in urma caruia un autocar cu pasageri s-a rasturnat a avut loc, miercuri seara, in zona localitatii Catcau, la nivelul judetului Cluj fiind activat planul rosu de.

Accident grav in judetul Cluj! Un microbuz a luat foc - VIDEO

Un accident de circulatie a avut loc pe DN1C, in dreptul localitatii Apahida, in apropiere de o benzinarie. in accident au fost implicate treiautovehicule, iar pasagerii au suferit rani.

Accident grav in judetul Cluj: Cinci persoane au ajuns la spital, dupa ce un autocar s-a rasturnat. A fost activat planul rosu de interventie

Update: Cinci persoane au fost transportate, miercuri, la spital in urma accidentului in care un autocar cu pasageri s-a rasturnat, pe DN1C, in judetul Cluj. Potrivit IJP Cluj, din primele.

Delegatie militara mixta romano-americana in judetul Arges

Luni, la sediul Institutiei Prefectului Judetul Arges, a fost primita o Delegatie militara mixta romano-americana in judetul Arges, formata din specialisti in Afaceri Civile SUA US Civil Affairs) si specialisti in cooperare civili militari CIMIC) de la Batalionul 1 CIMIC al Statului Major al Fortelor Terestre. Este vorba despre o activitate din cadrul exercitiului multinational Saber Guardian 2017 SG17).

Accident grav de autobuz. Sunt cel putin 20 de morti

Cel putin 20 de persoane si-au pierdut viata intr-un accident grav de autobuz in statul indian Himachal Pradesh, a anuntat joi un inalt oficial al politiei, citat de agentia Xinhua. Potrivit.

Accident grav: A fost activat codul rosu de interventie

Accident grav, miercuri seara, in zona localitatii Catcau, din Cluj. Un autocar cu pasageri s-a rasturnat, fiind activat planul rosu de interventie, potrivit stiripesurse. Mai multe echipaje pentru.

FOTO. Accident grav pe soseaua Timisoara - Buzias. Doi oameni sunt raniti. O autospeciala s-a rasturnat iar alte doua masini sunt avariate

Un grav accident rutier s-a inregistrat, marti la pranz, pe soseaua care leaga orasele Timisoara si Buzias.

Accident grav in judetul Cluj: Opt persoane au ajuns la spital, dupa ce un autocar s-a rasturnat. A fost activat planul rosu de interventie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )