Libnet.ro
UNICEF

12:30

Accident grav in judetul Buzau: O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, dupa ce o masina a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un alt autoturism (VIDEO)

B1 B1,
Accident grav in judetul Buzau: O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, dupa ce o masina a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un alt autoturism (VIDEO)

Accident tragic in judetul Buzau. O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, dupa ce o masina a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un alt autoturism. Accidentul a fost. continuă pe B1

Buzau: O persoana a murit, iar patru au fost ranite intr-un accident produs la iesirea din oras

O persoana a decedat, iar patru au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit, duminica seara, pe drumul european 85, la iesire din municipiul Buzau, informeaza News. ro.

Accident grav in judetul Calarasi: O masina in care se aflau sase persoane a fost lovita de tren. Pasagerii sunt in afara oricarui pericol (VIDEO)

Un accident grav s-a produs in judetul Calarasi, unde o masina in care se aflau sase persoane a fost lovita de tren. intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, Ovidiu T.

UPDATE Accident grav in judetul Galati, 13 persoane aflate intr-un microbuz au fost ranite; a fost activat planul rosu

Un numar de 13 persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, dupa ce un microbuz cu pasageri a fost lovit de un autoturism caruia nu i-a dat prioritate, in zona localitatii galatene Schela, informeaza News. ro.

Accident grav pe Autostrada Soarelui, unde un TIR s-a rasturnat si a blocat circulatia. Un sofer a fost descarcerat

Un accident grav a avut loc, sambata, in jurul orei 12. 45, pe A2, unde un TIR incarcat cu cereale care se indrepta spre Bucuresti s-a rasturnat peste parapeti, blocand circulatia.

Accident grav pe A2, la Fundulea. Un autocamion incarcat cu cereale s-a rasturnat peste o masina, o persoana a fost ranita

Traficul pe Autostrada Soarelui a fost dat peste cap de un grav accident de circulatie produs la km 33, la Fundulea. Politistii sunt la fata locului, iar circulatia a fost intrerupta, dupa ce un autocamion incarcat cu cereale s-a rasturnat peste parapetul care desparte sensurile de mers. Din primele informatii, se pare ca o persoana a fost grav ranita si a ramas incarcerata.

Accident grav de circulatie in judetul Galati. 11 persoane ranite in urma coliziunii dintre un microbuz si un BMW

Evenimentul rutier grav s-a petrecut in cursul dupa-amiezii de duminica, 4 septembrie, la intrarea in comuna Schela, pe drumul judetean Galati-Pechea-Tecuci. Dupa primele date, accidentul s-a produs din cauza neacordarii de prioritate.

Accident grav pe Autostrada Bucuresti - Pitesti. Traficul este blocat

Circulatia catre Capitala pe Autostrada A1 Bucuresti Pitesti este blocata la kilometrul 115 din cauza unui accident in care au fost implicate doua autocamioane, doua persoane fiind ranite,.

Accident grav in Cluj: Trei raniti, dupa ce o autoutilitara a cazut de pe un pod langa o cale ferata

Trei persoane au ajuns la spital, grav ranite, dupa ce o autoutilitara a cazut in gol 10 metri, de pe un pod aflat pe drumul national DN) 1, la iesirea din Huedin spre Oradea, langa o cale ferata.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )