Libnet.ro
UNICEF

21:45

Accident grav in judetul Timis. 11persoane au fostranite, printre care trei minori

Antena3 Antena3,
Accident grav in judetul Timis. 11persoane au fostranite, printre care trei minori

Un numar de 11 persoane au fost implicate intr-un accident rutier care s-a produs sambata seara, intre localitatile Lugojel si Gavojdia, din judetul Timis, 10 dintre acestea fiind transportate la spital, iar. continuă pe Antena3

Timis: Zece persoane, printre care trei copii, transportate la spital in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei masini

Zece persoane, printre care trei copii, au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc pe DN6- E70, in apropiere de municipiul Lugoj din judetul Timis si in care au fost implicate trei autoturisme.

Accident grav in Capitala: Doi pietoni au fost loviti de o masina. Circulatia tramvaielor este blocata

Un accident grav s-a produs joi seara in Sectorul 2 al Capitalei, in zona Parcului Plumbuita. Doi pietoni au fost loviti de o masina care venea dinspre Fundeni si se indrepta spre Doamna Ghica, informeaza B1.

Accident grav pe DN 1. Soferul a fost electrocutat dupa ce a intrat intr-un stalp

Un sofer a fost electrocutat pe DN1 dupa ce un stalp de electricitate a cazut pe autocarul pe care il conducea. Din fericire, in autocar nu se aflau si pasageri iar soferul a suferit rani usoare.

Accident grav de autobuz: zeci de persoane au murit in urma incidentului

Cel putin 17 de persoane au fost ucise si mai mult de 30 au fost ranite in urma unui accident de autobuz, in Thailanda. Politia a declarat ca autobuzul cobora pe un deal din centrul tarii, cand a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2131 seconds )