Libnet.ro
UNICEF

01:05

ACCIDENT GRAV langa Aeroportul Otopeni: Un camion al ARMATEI a fost implicat! DETALII de ultim moment

B1 B1,
ACCIDENT GRAV langa Aeroportul Otopeni: Un camion al ARMATEI a fost implicat! DETALII de ultim moment

Un accident grav a avut loc miercuri pe soseaua care duce inspre Aeroportul Otopeni. Un camion al Armatei a lovit din spate un autoturism dupa ce nu a pastrat distanta regulamentara in mers, scrie. continuă pe B1

Aterizare de urgenta pe Aeroportul Otopeni a unui Boeing 777: Ce s-a imtamplat la bordul aeronavei

O aeronava model Boeing 777 a companiei Jet Airways, care efectua o cursa pe ruta Mumbai-Londra, a aterizat de urgenta pe Aeroportul Otopeni, duminica la ora 14:10, au anuntat reprezentantii Companiei Nationale.

ACCIDENT GRAV in Germania: Mai multi romani RANITI in urma IMPACTULUI (VIDEO)

Un numar de sapte romani, doua femei si cinci barau fost raniti intr-un accident grav produs in zona Cappeln din nord-vestul Germaniei. Accidentul a avut loc dupa ce masina in care se aflau.

Accident grav in Capitala. O fetita de cinci ani si tatal ei au fost spulberati de o masina

Accident teribil, aseara, in Capitala. O fetita de 5 ani si tatal ei, precum si o fata de 14 ani, au fost spulberati de o masina scapata de sub control. Soferul a intrat cu masina peste pietoni, in.

Accident grav in Germania!Sapte romani sunt victime. Au fost trimise elicoptere de salvare - VIDEO

Sapte cetateni romani au fost raniti dupa ce vehiculul in care se aflau s-a lovit cu un utilaj agricol, intr-un accident produs pe o sosea din nord-vestul Germaniei, informeaza publicatia Nordwest.

Accident grav pe Valea Oltului. Opt persoane au fost ranite

Un accident rutier soldat cu opt raniti, printre care si un copil in varsta de un an, s-a produs duminica seara la Caineni in judetul Valcea, pe DN 7 Valea Oltului. Potrivit IPJ Valcea, cele sapte persoan.

Accident grav la Braila. O soferita care a incercat sa efectueze un viraj fara sa se asigure si-a pierdut viata

O femeie de 34 de ani si-a pierdut viata, dupa ce autovehiculul cu care circula a fost lovit in plin de un alt autoturism care venea din sens opus. Victima a fost scoasa de pompieri din masina contorsionata, dar nu a mai putut fi salvata de medici.

Accident grav in Teleorman! Patru victime, dupa ce un tren a lovit un TIR

Un tren personal a lovit un TIR, marti, in comuna Nanov, patru persoane fiind ranite in accident, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Teleorman. Din primele informatii, cel mai grav.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )