Libnet.ro
UNICEF

00:07

Accident grav langa Bucuresti. Un biciclist a fost spulberat de un tren

Antena3 Antena3,
Accident grav langa Bucuresti. Un biciclist a fost spulberat de un tren

Un accident grav a avut loc duminica dimineata, langa Bucuresti. in Cernica, un biciclist a fost accidentat mortal de tren. Reporterul Antena 3 George Ciubotaru a explicat ca accidentul a avut loc. continuă pe Antena3

Accident grav de circulatie la Galati. Un barbat a fost spulberat pe trecerea de pietoni de un sofer brailean

Groaznicul eveniment a avut loc joi seara in cartierul Micro 19, pe trecerea de pietoni din apropierea capatului liniei de troleibuz. Victima, un barbat in varsta de 58 de ani, a ajuns in stare grava la spital.

Un biciclist a fost lovit de tren la Pasajul Cernica

Un tanar in varsta de 25 de ani a murit duminica dupa ce a fost calcat de tren in zona Pasajului Cernica de pe Soseaua de Centura a Capitalei.

VIDEO Accident grav cu 20 raniti in Hunedoara: a fost activat planul rosu. Printre victime se numara 14 fotbalisti

Un accident grav a avut loc sambata dimineata in judetul Hunedoara. Doua masini s-au ciocnit, in urma accidentului inregistrandu-se 20 de raniti. A fost activat Planul Rosu de Interventie, din cauza numarului mare al victimelor.

Accident grav cu 20 raniti in judetul Hunedoara: a fost activat planul rosu. Printre victime se numara si mai multi fotbalisti

Un accident grav a avut loc sambata dimineata in judetul Hunedoara. Doua masini s-au ciocnit, in urma accidentului inregistrandu-se 20 de raniti.

Accident grav pe DN 17D. Sapte persoane au fost ranite, in urma unei depasiri riscante

Accident cumplit, joi dupa-amiaza, in comuna bistriteana Rebrisoara, pe DN 17D. Un tanar de 24 de ani din Nasaud a facut o depasire riscanta si a intrat frontal intr-un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

FOTO Accident feroviar langa combinatul din Hunedoara: un barbat in stare de ebrietate a fost mutilat de tren

Un accident feroviar s-a petrecut, sambata seara, in zona combinatului siderurgic din Hunedoara. Din primele informatii, victima este un barbat de circa 50 de ani, care a fost lovit de tren. A fost transportat in stare grava la spital.

Accident grav in Bulgaria: Doi romani au MURIT. Precizari MAE

Un barbat si o femeie au murit, joi, in urma unui accident rutier care a avut loc in nord-vestul Bulgariei. Fetita de patru ani a acestora a fost ranita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )