Libnet.ro
UNICEF

08:16

Accident grav in Mures. O masina a fost spulberata de un tren

Antena3 Antena3,
Accident grav in Mures. O masina a fost spulberata de un tren

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite grav, joi dimineata, in urma coliziunii dintre un autoturism inmatriculat in Galati si Trenul InterRegio 4541, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de. continuă pe Antena3

Tragedie in Austria. O romanca si sotul ei, morti dupa ce masina in care se aflau a fost spulberata de un tren

Un incident grav de circulatie a avut loc in sud-estul Austriei, la Neudorf ob Wildom. O romanca si sotul ei austriac au murit pe linia de cale ferata, dupa ce masina in care se aflau cei doi a fost izbita.

Accident grav provocat de un sofer grabit. Patru persoane au ajuns la spital dupa ce o masina a depasit linia continua, lovind in plin un tractor

Un sofer din Baia Mare care se intoarcea acasa de la mare nu a mai avut rabdare sa astepte pentru a efectua o depasire in siguranta, astfel ca a incalcat linia continua, moment in care masina a fost spulberata de un tractor care venea din sens opus.

Accident cumplit! O duba a fost spulberata de un TIR pe DN1

Circulatia rutiera este blocata, marti dimineata, pe DN 1, in judetul Brasov, in urma unui accident in care au fost implicate o autoutilitara si un autocamion, informeaza Centrul Infotrafic din.

TRAGEDIE joi dimineata: O masina a fost lovita de tren. Bilantul victimelor(VIDEO)

Un om a murit, iar alti trei au fost raniti grav, joi dimineata, dupa ce un autoturism a fost lovit de un tren in judetul Mures, informeaza B1 TV. Accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )