Libnet.ro
UNICEF

11:00

Accident grav in Sibiu! O fetita de cinci ani si un barbat, loviti de o masina

Antena3 Antena3,
Accident grav in Sibiu! O fetita de cinci ani si un barbat, loviti de o masina

O fetita de cinci ani si un barbat au fost transportati luni seara la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu, fiind raniti intr-un accident rutier care a avut loc in localitatea Coves, potrivit. continuă pe Antena3

Accident grav, la Mihailesti. O femeie insarcinata a vazut cum fetita ei si sotul au murit intr-o fractiune de secunda

Accident grav, la Mihailesti, Buzau, duminica dupa amiaza. O femeie insarcinata a vazut cum fetita ei si sotul au murit intr-o fractiune de secunda. Filmul tragediei. Accident grav, la Mihailesti Un accident grav s-a petrecut duminica dupa amiaza, in comuna Mihailesti din judetul Buzau. Trei autoturisme s-au ciocnit, dupa ce un conducator auto ar fi .

Accident grav pe DN1, in judetul Sibiu

Un accident grav s-a produs pe DN1, in judetul Sibiu, in care au fost implicate un microbuz, doua au.

Accident grav in Bucuresti. Un autobuz al STB a cazut in raul Dambovita. Soferul si o pasagera au iesit pe geamul autovehiculului

Accident grav in Bucuresti. Un autobuz al Societatii de Transport STB) a intrat direct in raul Dambovita, din Capitala. Soferul autobuzului a incercat sa evite o masina care circula neregulamentar. A evitat pericolul, dar a intrat in altul. Soferul si o pasagera s-au salvat iesind pe geam. UPDATE: Autobuzul care a plonjat in Dambovita a .

Accident grav in Bucuresti. Un autobuz al STB a cazut in raul Dambovita. Pasagerii, evacuati cu barca

Un autobuz al Societatii de Transport STB) a intrat direct in raul Dambovita, din Capitala. Soferul autobuzului a incercat sa evite o masina care circula neregulamentar. A evitat pericolul, dar a intrat in altul. Pasagerii si soferul din autobuz au fost evacuati cu o barca. Stire in curs de actualizare .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )