Libnet.ro
UNICEF

18:45

Accident grav in Sibiu. O persoana a murit si alte sapte au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav in Sibiu. O persoana a murit si alte sapte au fost ranite

O persoana a murit si alte sapte au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident produs in localitatea Barghis, judetul Sibiu, dupa ce masina in care acestea se aflau s-a rasturnat intr-un. continuă pe Antena3

Accident grav in judetul Sibiu: O persoana a murit si alte sapte au fost ranite, dupa ce masina in care erau s-a rasturnat

O persoana a murit si alte sapte au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident produs in localitatea Barghis, judetul Sibiu, dupa ce masina in care acestea se aflau s-a rasturnat intr-un sant, transmite Mediafax.

Accident rutier grav in Sibiu. O persoana a murit.

O persoana a murit si alte sapte au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident produs in localitatea Barghis, judetul Sibiu, dupa ce masina in care acestea se aflau s-a rasturnat intr-un sant. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Sibiu, Luciana Baltes, cele opt persoane se intorceau de la o petrecere, iar la un moment dat soferul autoturismului a pierdut controlul volanului, masina rasturnandu-se intr-un sant. Masina in care se aflau opt persoane s-a rasturnat in santul de .

Sibiu: O persoana a murit si alte 7 au fost ranite, dupa ce masina in care erau s-a rasturnat

O persoana a murit si alte sapte au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident produs in localitatea sibiana Barghis, dupa ce masina in care acestea se aflau s-a rasturnat intr-un.

Sibiu: O persoana a murit si alte 7 au fost ranite, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat

O persoana a murit si alte sapte au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident produs in localitatea sibiana Barghis, dupa ce masina in care acestea se aflau s-a rasturnat intr-un.

UPDATE O persoana a murit si alte sapte au fost persoane au fost ranite, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit

O persoana a murit si alte sase au fost grav ranite in judetul Giurgiu, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit si au iesit de pe carosabil. Printre victimele aflate in stare grava se numara si un copil.

Un tanar aflat sub influenta alcoolului a intrat cu masina intr-un cap de pod. O persoana a murit si sapte sunt ranite

O persoana a murit si sapte sunt in spital in urma accidentului care a avut loc azi, la 5. 30, in localitatea Barghis, din judetul Sibiu. Masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod. Soferul s-a urcat la volan sub influenta alcoolului.

UPDATE O persoana a murit, iar alte sapte au fost ranite, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit. Printre victime, un copil de patru luni

O persoana a murit, iar alte sapte au fost grav ranite in judetul Giurgiu, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit si au iesit de pe carosabil. Printre victimele aflate in stare grava se numara si un copil de patru luni.

Accident grav la Bacau.

Cinci persoane, intre care doi copii de cinci si sapte ani, au fost ranite, sambata, in urma unui accident care a avut loc pe un drum national din judetul Bacau, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in afara soselei. Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Bacau, masina in care se aflau cele cinci persoane s-a rasturnat in localitatea Scorteni, pe DN 2 G. Politistii spun ca soferul, un barbat de 41 de ani, a intrat cu viteza intr-o curba deosebit de periculoasa si, .

ACCIDENT GRAV pe DN 17. Sase persoane, ranite.

Sase persoane au fost ranite, joi dimineata, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal, pe DN 17, la Mijlocenii Bargaului, intrucat unul dintre soferi ar fi adormit la volan, unul dintre raniti, un barbat din Suceava, avand leziuni grave, transmite Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bistrita-Nasaud, Crina Sarb, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca un accident s-a produs, joi dimineata, pe DN 17, la Mijlocenii Bargaului. Un sofer de 28 de ani, din Bistrita, care .

Cosmote Romania va primi un credit de 225 mil. euro pentru reteaua 4G de la BERD si alte sapte banci

Cosmote Romania va primi de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) si alte 7 banci o finantare de 225 milioane euro pentru reinnoirea licentelor si indeplinirea obligatiilor de plata pentru spectrul alocat serviciilor mobile 4G,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )