Libnet.ro
UNICEF

20:00

Accident grav: O tanara de 31 de ani din Bucuresti a murit, dupa ce a intrat cu masina pe contrasens, pe DN 7

Antena3 Antena3,
Accident grav: O tanara de 31 de ani din Bucuresti a murit, dupa ce a intrat cu masina pe contrasens, pe DN 7

Un accident grav a avut loc vineri seara pe DN 7, in zona localitatii Lazaret, in urma coliziunii a doua autoturisme, ce s-a soldat cu decesul unei persoane si ranirea alteia, a informat IPJ Sibiu. continuă pe Antena3

Accident grav pe DN7, in judetul Sibiu. O persoana a murit, iar o alta fost ranita

Un accident grav a avut loc vineri seara pe DN 7, in zona localitatii Lazaret, in urma coliziunii a doua autoturisme, ce s-a soldat cu decesul unei persoane si ranirea alteia, a informat IPJ Sibiu.

Accident grav pe DN 7

Un accident grav a avut loc pe DN 7, in zona localitatii Lazaret, in urma coliziunii a doua autoturi.

Al treilea deces provocat de gripa in Romania. Un barbat de 78 de ani din Pitesti este ultima victima, dupa cele din Hunedoara si Dambovita

Un barbat de 78 de ani din Pitesti a murit, joi, din cauza gripei, devenind astfel primul deces cauzat de virus gripal din Arges si al treilea la nivel national, dupa cele din Hunedoara si Dambovita. in.

Se urcase in metroul din Bucuresti, cand a vazut ceva cu totul neasteptat. A scos imediat telefonul si a facut o poza, pe care a postat-o pe o retea de socializare. in scurt timp, s-a viralizat. E o nebunie! (FOTO)

Se urcase in metroul din Bucuresti, cand a vazut ceva cu totul neasteptat.

Profesorul Dinu Antonescu despre impactul comunismului asupra medicinei romanesti. Un exercitiu de autoritate morala la Teatrul National din Bucuresti

Duminica 19 ianuarie, profesorul Dinu Antonescu a sustinut la Teatrul National din Bucuresti conferinta Impactul comunismului asupra medicinei romanesti. A vorbit academic, cu o voce limpede, masurat, fara iritare. Nu a ridicat tonul, nu scrasnit din dinti si, mai ales, nu a platit polite. A facut recurs la istorie si a documentat solid ce era medicina romaneasca pana in 1945:.

Minor de 15 ani din Harghita, autorul unei infractiuni grave. A fost arestat dupa ce a atacat cu cutitul un curier

Un minor in varsta de 15 ani, din Balan, a fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 zile, fiind suspectul unei grave infractiuni de talharie, comisa asupra unui curier, care a fost atacat cu un cutit si deposedat de un colet in valoare de aproape 3. 000 de lei.

Accident grav in judetul Sibiu: O femeie a murit

O femeie a murit, iar alta a fost ranita intr-un accident rutier grav care s-a produs vineri seara pe DN 7, in zona localitatii Lazaret, din judetul Sibiu, informeaza Agerpres. Potrivit.

Trafic record de marfuri in porturile maritime romanesti, inregistrat dupa 31 de ani

Din anul 1988 nu a mai fost batut recordul in ceea ce priveste traficul de marfuri in porturile maritime romanesti.

Cum (nu) a gasit Gabriela Firea solutia la poluarea din Bucuresti

Bucurestiul este un oras extrem de poluat, iar primarul Gabriela Firea promite sa rezolve problema. Ei bine, solutiile prezentate nu prea sunt. solutii. Mai in gluma, mai in serios, discutam.

eMAG face o schimbare importanta pentru livrarile din Bucuresti si Ilfov

Dezbaterile despre schimbarile climatice fac parte din agenda publica in aceasta perioada. Iar eMAG vrea sa-ti arate ca-i pasa de asta. eMAG e o companie gigant care a creat fenomenul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )