Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav la Uzina de Uraniu din Brasov. Doua femei aduse la Bucuresti cu un elicopter SMURD. Pacientele sunt in stare grava

România Liberă România Liberă,
Accident grav la Uzina de Uraniu din Brasov. Doua femei aduse la Bucuresti cu un elicopter SMURD. Pacientele sunt in stare grava

Un accident grav a avut loc, mierucuri dimineata, la Uzina de Uraniu de langa Brasov. Doua persoane au fost grav ranite. Un elicopter SMURD aduce la Bucuresti cele doua victime care au suferit arsuri pe suprafete mari din corp. continuă pe România Liberă

Brasov: Doua femei au fost ranite intr-un incendiu izbucnit la uzina de minereuri uranifere de la Feldioara

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la Uzina de Prelucrare a Minereurilor Uranifere din Feldioara Brasov), doua angajate care se aflau langa rezervorul de unde a pornit incendiul suferind arsuri. Cele doua angaj.

Doua femei au suferit arsuri grave in urma unui incendiu izbucnit la Uzina R din Feldioara

Incendiul a izbucnic in aceasta dimineata la una dintre sectiile uzinei. Cele doua femei au suferit arsuri de gradul II si III. Una dintre victime a inhalat si o substanta toxica.

Doua femei cu arsuri grave, transportate la Spitalul de Arsi din Bucuresti cu un elicopter de mari dimensiuni

Doua femei care au suferit arsuri grave in urma unui incediu la o uzina din judetul Brasov vor fi transportate la Bucuresti cu un elicopter Mi-17, de mari dimensiuni, dupa ce ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a aprobat desfasurarea misiunii aero-medicale. Cele doua femei vor fi transportate la Spitalul de Arsi din Capitala.

Suceava: Adolescent cercetat dupa ce ar fi furat 9.000 de lire sterline din locuinta unei femei

Un tanar de 17 ani din judetul Suceava este cercetat de politisti, fiind acuzat ca a furat 9. 000 de lire sterline din locuinta unui femei care este plecata la munca in Anglia de aproximativ sase.

Accident grav la Constanta. Un mort si doi raniti

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, marti dimineata, in urma unui accident rutier produs in localitatea Ciocarlia de Sus din judetul Constanta si in care au fost implicate un TIR si un autocar fara pasageri.

Accident grav in Timis, pe DN 59. O persoana si-a pierdut viata

O persoana si-a perdut viata, marti, intr-un accident produs pe DN59, in zona localitatii sag din judetul Timis.

Cuceritor! La 70 de ani, Mick Jagger, sex cu doua femei in mai putin de 48 de ore

Are 70 de ani, dar nimic nu-l opreste cand vine vorba de frumoase. Mick Jagger a comis-o din nou.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )