Libnet.ro
UNICEF

07:45

Accident grav in Vaslui. Cinci oameni, printre care si un copil de opt luni, au ajuns in stare grava la spital

Adevărul Adevărul,
Accident grav in Vaslui. Cinci oameni, printre care si un copil de opt luni, au ajuns in stare grava la spital

Neatentia la volan a facut, din nou, victime. Cinci persoane au ajuns la spital, printre care un copil de 8 luni si un pompier de la substatia Barlad a Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta, in urma unui accident peteecut la intrare in Barlad. continuă pe Adevărul

Cinci barbati, printre care si un roman, arestati in Grecia, sub acuzatia ca ar fi violat o jucatoare de tenis

Trei cetateni francezi, printre care doi jucatori profesionisti de tenis, un roman si un german au fost arestati marti in Grecia, sub acuzatia ca ar fi violat o tanare jucatoare americana, in marja unui turneu organizat in aceasta tara, scrie AFP.

Cinci tineri, printre care un roman, acuzati de violarea unei tenismene, arestati in Grecia

Un roman, trei francezi si un german au fost arestati, marti, in Grecia, sub acuzatia ca ar fi violat o jucatoare de tenis. Sportiva participa la turneul international de tenis de la Marathon, in apropiere de.

Protestele din Pungesti, soldate cu VICTIME. Cinci oameni au ajuns la spital, dupa ce au intrat in conflict cu jandarmii

Cinci oameni, care protestau in comuna vasluiana Pungesti fata de explorarea gazelor de sist, au ajuns la spital si alte 4 persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. Jandarmii si politistii au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )