Libnet.ro
UNICEF

00:07

Accident in lant cu 30 de masini pe o autostrada din Germania, dupa o ploaie torentiala

Antena3 Antena3,
Accident in lant cu 30 de masini pe o autostrada din Germania, dupa o ploaie torentiala

Treizeci de automobile au fost implicate intr-un accident in lant petrecut vineri seara pe o autostrada din landul german Hessen vest), dupa o ploaie torentiala, a declarat sambata politia,. continuă pe Antena3

in cat timp reuseste un samsar din Germania sa modifice kilometrajul unei masini. Topul celor mai comune tepe date romanilor

Un sistem din Germania poate modifica kilometrajul unei masini in doar cateva secunde. Astfel, de la 116. 855 km, un autoturism Skoda ajunge sa aiba un rulaj de 16. 855 km, scrie.

Si-a revenit din coma dupa 12 ani. Ce a declarat barbatul cand s-a trezit ca prin minune

Martin Pistorius, din Africa de Sud, s-a trezit din coma dupa 12 ani. Tanarul a inceput sa se simta extrem de rau, dupa ce se intorcea de la scoala, iar medicii le-au spus parintilor ca.

S-a stins din viata dupa ce a format zeci de generatii de elevi: O scoala intreaga iNDURERATA

O profesoara extrem de iubita de la Colegiul National Ion Luca Caragiale din Ploiesti s-a stins din viata dupa zeci de ani in care a predat limba franceza, a format generatii de elevi si a indrumat.

Ariana Grande si staff-ul ei si-au tatuat Albina din Manchester, dupa concertul de duminica

Ariana Grande si staff-ul care o insoteste in turneul Dangerous Woman Tour si-au facut, duminica seara, in culisele concertului One Love Manchester, tatuaje cu Albina din Manchester, un simbol al orasului in care a avut loc atentatul din 22 mai, scrie news. ro citand The Telegraph.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2508 seconds )