Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident in Marea Britanie intre un autobuz si un camion. Sunt peste 20 de victime - VIDEO

Antena3 Antena3,
Accident in Marea Britanie intre un autobuz si un camion. Sunt peste 20 de victime - VIDEO

Doi oameni au decedat in urma unui accident care a avut loc marti in comitatul Cambridgeshire din estul Marii Britanii, in urma ciocnirii dintre un autobuz si un camion, a precizat politia britanica, informeaza. continuă pe Antena3

BMW ar putea inchide uzinele din Marea Britanie

Grupul auto german BMW va fi nevoit sa inchida uzinele sale din Marea Britanie, unde sunt produse automobilele Mini si Rolls-Royce, daca va ajunge in situatia in care nu va putea importa rapid componente din Europa continentala dupa ce Marea Britanie va iesi din Uniunea Europeana, a declarat astazi pentru Financial Times unul din directorii BMW.

Business report:Romnia, a treia tara n Europa din perspectiva cresterii costurilor cu serviciile medicale maine; 48% din datoria Romniei este detinuta de persoane din afara tarii; Strainii vor plati ca sa stea n Marea Britanie, dupa Brexit. Care sunt tax

Tarom a incasat 5,48 milioane de euro pe cele doua avioane care au zburat la New York si Beijing, vandute catre Armenia Airways. Dupa mai multe amanari, Tarom a. Liviu Dragnea anunta dictatura prin Ordonante: Abordarea procedurala corecta prin Parlament e gresita, de la legea fondului de investitii la legile justitiei. Vom fi mai fermi si mai radicali. Am decis sa.

Siegfried Muresan: Romnii din Marea Britanie si vor pastra drepturile dupa Brexit

Drepturile romanilor rezidenti in Marea Britanie la momentul Brexitului vor fi pastrate, aceasta pozitie fiind acceptata politic de ambele parti, sustine europarlamentarul Siegfried Muresan.

Noul model Dacia Duster a fost lansat in Marea Britanie: Acesta este mai ieftin decat cel de pe piata din Romania

Producatorul auto Dacia a lansat in Marea Britanie noul model din generatia Duster. Acesta va avea volan pe partea dreapta, iar lansarea vine la sase luni dupa ce a fost lansata versiunea cu volan pe.

Un roman si-ar fi vandut propria iubita unor proxeneti din Marea Britanie

Un roman care se afla in inchisoare, in Spania, in urma unei condamnari pentru trafic de persoane, este in vizorul anchetatorilor din Marea Britanie dupa si-ar fi vandut iubita unor proxeneti din.

Si-a pierdut pisica in 2008. Ce a aflat acum barbatul din Marea Britanie

Un motan care a disparut in urma cu zece ani a fost gasit si returnat proprietarului sau din Marea Britanie. Harry, motanul alb cu portocaliu al lui Mark Salisbury, disparuse in 2008. Motanul ajunsese la fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )