Libnet.ro
UNICEF

14 Mai.

ACCIDENT METROU. Reactia Metrorex, dupa ce un om si-a strivit piciorul in usa unui tren

Antena3 Antena3,
ACCIDENT METROU. Reactia Metrorex, dupa ce un om si-a strivit piciorul in usa unui tren

Un incident groaznic a avut loc, miercuri dupa-amiaza, dupa ce un barbat si-a prins piciorul in usa unui tren. Incidentul a avut loc la statia 1 Mai, trenul mergea in directia. continuă pe Antena3

Scena de groaza la metrou. Un om si-a strivit piciorul in usa unui tren

Scena de groaza la metrou, miercuri dupa-amiaza, dupa ce un barbat si-a prins piciorul in usa unui tren. Incidentul a avut loc la statia 1 Mai, trenul mergea in directia Straulesti. Zeci de calatori.

ACCIDENT METROU. Ce s-a intamplat de fapt cu barbatul tarat de metrou in tunel

Un martor aflat in statia de metrou 1 Mai miercuri dupa-amiaza a relatat cu detalii scena de groaza in care un barbat de 50 de ani a fost tarat de un tren dupa ce si-a prins un picior intr-una.

ACCIDENT METROU. Cine este mecanicul metroului care a fost implicat in incidentul cumplit de miercuri dupa-amiaza. Detalii infioratoare

Detalii infioratoare ies la iveala despre cumplitul accidentcare a avut loc miercuri dupa-amiaza in statia 1 Mai. Mecanicul metroului se pare ca nu este la primul.

ACCIDENT METROU. A trecut metroul pe langa mine, tarand un batran - Declaratiile terifiante ale martorilor incidentului

Un barbat a fost prins intre usile unui vagon si tarat zeci de metri pe peron, pana in tunel. Martori la scena, calatorii aflati in statia 1 Mai au inceput sa tipe, insa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2656 seconds )