Libnet.ro
UNICEF

19:00

Accident mortal in Prahova. Un barbat a murit dupa ce un autobuz a trecut peste el

Antena3 Antena3,
Accident mortal in Prahova. Un barbat a murit dupa ce un autobuz a trecut peste el

Un barbat care se afla intins pe partea carosabila, pe DN 61, pe raza comunei Corbii Mari, a fost accidentat mortal, luni seara, de un autobuz, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean IPJ). continuă pe Antena3

Accident mortal in Galati: mai multe victime, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un sofer beat

Un barbat a murit si o femeie a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Galati, sambata, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un sofer baut pe DN 2B, intre.

Accident mortal pe autostrada A1: mai multe victime

O femeie in varsta de 32 de ani a murit, vineri, in urma unui accident rutier produs pe autostrada A1, la limita judetelor Arges si Dambovita. Potrivit reprezentantilor.

S-a prabusit in timpul unei lupte de MMA si a murit. Dupa cateva ore, prietenii lui au avut un soc. Ce aparuse pe Facebook

Un luptator de MMA sustine ca a murit in cusca vineri, inainte de a fi adus la viata de paramedici, atunci cand inima i s-a oprit. CJ Hancock a postat un update pe Facebook sambata.

Trei muncitori au murit dupa ce au fost prinsi sub un mal de pamant intr-o localitate din Hunedoara

ACTUALIZARE 16:00 Cei trei muncitori care lucrau la un pod de cale ferata in zona Pestera Bolii, la intrarea in municipiul Petrosani, au decedat dupa ce au fost prinsi sub un mal de pamant, a declarat inspectorul sef al ITM Hunedoara, Adrian Bozdog. *ACTUALIZARE 12:55 Reprezentant ISU: Se actioneaza pentru extragerea muncitorilor acoperiti de malul de pamant -------- Trei persoane sunt prinse sub un mal de pamant, in localitatea Pestera Bolii din judetul Hunedoara, la aceasta ora fiind in defasurare o operatiune de salvare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )