Libnet.ro
UNICEF

06:15

Accident de munca la Fabrica de Arme din Cugir. Un barbat a fost impuscat in picior d eun coleg de serviciu

Adevărul Adevărul,
Accident de munca la Fabrica de Arme din Cugir. Un barbat a fost impuscat in picior d eun coleg de serviciu

Un accident de munca grav s-a produs, vineri, la fabrica de arme din Cugir, judetul Alba. Un barbat de 38 de ani s-a impuscat in picior, fiind transportat la spital. continuă pe Adevărul

UPDATE Accident de munca la Fabrica de Arme din Cugir. Un barbat a fost impuscat in picior de un coleg de serviciu

Un accident de munca grav s-a produs, vineri, la fabrica de arme din Cugir, judetul Alba. Un barbat de 38 de ani s-a impuscat in picior, fiind transportat la spital.

O persoana a fost impuscata la fabrica de arme din Cugir. Ce se intampla acum

O persoana a fost impuscata, accidental, la fabrica de arme din Cugir si a fost transportata la spital in stare stabila. Accidentul de munca s-a produs in poligonul de incercare al fabricii. in acest moment se fac cercetari pentru a se stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul. Persoana ranita este angajata la fabrica de [] .

Ancheta de la Fabrica de Arme Cugir: Barbatul ranit s-a impuscat singur in timp ce regla un pistol

Angajatul Fabricii de Arme din Cugir s-a impuscat accidental in picior, vineri, in timpul serviciului, in poligonul de incercare, in timp ce regla un pistol, acesta nefiind impuscat de un coleg, asa cum s-a crezut initial, relateaza Mediafax. Politia si ITM Alba ancheteaza incidentul.

Accident la Fabrica de arme Cugir: Barbat impuscat, in poligonul de incercare

Grav accident de munca, vineri, la fabrica de arme Cugir. O persoana a fost impuscata. Din fericire, nu vital, scrie Ziarul Unirea. Barbatul ranit a fost transportat la spital, in stare.

Soferii din Arad au fost la un pas de accident, cand au vazut ce se intampla chiar in fata lor. Era ziua in amiaza-mare (FOTO)

Soferii din Arad au fost la un pas de accident, cand au vazut ce se intampla chiar in fata lor. Eraziua in amiaza mare, iar barbatul nu avea nicio jena. Oamenii legiiau fost chemati sa prinda.

Sotul ei a avut un accident pe o strada din Cluj, iar femeia a venit intr-un suflet sa vada cum se simte. Cand a ajuns la fata locului, avea sa faca o descoperire cu totul neasteptata(VIDEO)

Sotul ei a avut un accident pe o strada din Cluj, iar femeia a venit intr-un suflet sa vada cum se simte si ce s-a intamplat. Doar ca la fata locului, femeia avea sa faca o descoperire cu totul.

Un nou caz de meningita in Romania. O eleva de 16 ani, din Pitesti, a fost internata in spital

O eleva de 16 ani, din Pitesti, a fost internata la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, cu suspiciune de meningita meningococica. Conform unei informari transmise de catre Directia de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )