Libnet.ro
UNICEF

22:00

ACCIDENT MUNTENEGRU. Victimele tragediei, consiliate gratuit.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT MUNTENEGRU. Victimele tragediei, consiliate gratuit.

Cele 29 de victime ramase in viata in urma accidentului din Muntenegru vor primi consiliere psihologica gratuita, printr-un program realizat de Colegiul Medicilor si reteaua privata de sanatate Medlife, se arata intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si ACCIDENT MUNTENEGRU. Fosta directoare de liceu si un expert al Garzii Financiare Programul vizeaza doua etape: asistenta psihologica de specialitate a pacientilor raniti pe durata internarii, la sediul celor patru spitale unde acestia au . continuă pe România Liberă

Accidentul din Muntenegru. Victimele tragediei, aduse, marti, in etape. ...

20: Autoritatile romane au evaluat starea de sanatate a ranitilor si au repartizat victimele, in functie de gravitate, la cele patru spitale din Bucuresti, conform unui comunicat MAE, remis redactiei. Spitalele Floreasca, Elias, Bagdasar Arseni si Universitar sunt pregatite sa-i primeasca pe romanii accidentati in Muntenegru. --- 11:10: Medicii romani au ajuns la spital din Podgorica unde sunt internati cei 29 de romani care au fost raniti in urma accidentului de diminica din .

ACCIDENT Muntenegru. Repatrierea ranitilor, in etape. Unde vor fi internate victimele.

Luni seara, autoritatile romane au reusit sa stabileasca identitatea uneia din cele doua victime care nu fusese identificata, iar marti dimineata, cele doua aeronave vor transporta, in etape, ranitii la Bucuresti, arata un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, remis redactiei. Accidentul din Muntenegru. Victimele tragediei, aduse marti in Romania. Autoritatile instituie zi de doliu national De asemenea, celula de criza a MAE mai precizeaza ca echipa mixta trimisa de autoritatile .

ACCIDENT Muntenegru: Unul din soferi era politist.

Unul dintre cei doi soferi ai autocarului prabusit in Muntenegru este angajat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, la Serviciul de Logistica, relateaza Mediafax. Omul legii era in timpul liber, la momentul producerii accidentului, potrivit reprezentantilor Politiei Capitalei. Citeste si Accidentul din Muntenegru. Victimele tragediei, aduse marti, in etape, in Romania. Care sunt spitalele unde vor fi internati ranitii Stire in curs de actualizare.

Accident Muntenegru. Victimele sunt vizitate de politisti care vor sa afle cum s-a produs tragedia. S-au donat peste 200 de litri de sange pentru raniti

Ancheta continua in cazul accidentului din Muntenegru in care au murit 18 persoane. Doi procurori si 12 ofiteri din cadrul Politiei Romane colaboreaza cu omologii lor din Muntenegru pentru a deslusi cauzele accidentului. Potrivit presei din Muntenegru, autoritatile au gasit, ieri, cutia neagra a autocarului. in tara, aproape 500 de romani au donat miercuri sange la Institutul National de Trasfuzie Sanguina din Bucuresti.

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. Locul tragediei este unul BLESTEMAT. in urma cu 5 ani, 42 de oameni mureau in acelasi fel

Locul accidentului din Muntenegru pare unul blestemat. La cateva zeci de metri, cu 5 ani in urma, 42 de oamenii isi gaseau sfarsitul intr-un accident similar, dar pe calea ferata. Reporterii Antena.

ACCIDENT Muntenegru. Patru dintre persoanele decedate sunt din Curtea de Arges.

Patru dintre persoanele decedate in accidentul din Muntenegru sunt din Curtea de Arges, a precizat primarul localitatii, conform Mediafax. Astfel, un fost consilier local, Nicolae Dervis, o profesoara pensionara, sotul acesteia si tatal unui fost consilier judetean au fost victimele din Curtea de Arges care au murit in accident. Initial, s-a anuntat ca si sotia fostului consilier a murit, insa autoritatile au infirmat, marti, acest zvon. Citeste si Accidentul din Muntenegru. Victimele .

INFOGRAFIE Accidentul din Muntenegru: filmul tragediei dindefileul groazei

Dupa accidentul de autocar din Muntenegru, soldat cu moarteaa 18 romani si ranirea altor 29, supravietuitorii retraiesc clipele de cosmar, in timp ce autoritatile romane inca nu au reusit sa identifice toate victimele. Adevarul prezinta o reconstituire a tragicului eveniment de duminica dupa-amiaza, cu povesti, cauze, efecte si statistici incomplete din partea oficialilor.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Unde se poate DONA sange pentru victimele din Muntenegru.

Persoanele care vor sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, transmite Mediafax. Cetatenii care doresc sa doneze sange pentru persoanele ranite in urma accidentului din Muntenegru sunt invitate incepand de maine dimineata la Institutul National de Hematologie, strada Constantin Caracas nr. 2 - 8, Sector 1, Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii. Politistii .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Peste 100 de pungi cu sange, trimise la spitalele unde vor fi adusi ...

Peste 100 de pungi cu sange au fost trimise, marti, din Pitesti catre cele patru spitale din Capitala unde urmeaza sa fie aduse cele 29 de persoane ranite in accidentul din Muntenegru, transmite Mediafax. Printre persoanele care au donat sange la Centrul de Transfuzie Sanguina din Pitesti pentru victimele accidentului din Muntenegru s-au numarat si pompieri de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arges. Pompierii argeseni incearca sa fie alaturi de victimele accidentului de autocar, .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Ce companie de asigurari va plati despagubiri morale si materiale.

Autocarul implicat in accidentul din Muntenegru, soldat cu 18 morti si 29 de raniti, este asigurat la Omniasig VIG pentru RCA si CASCO, polita facultativa avand si o componenta care acopera riscul de accidentare, informeaza Mediafax. Pentru a fi alaturi de victimele tragicului accident din Muntenegru, OMNIASIG VIG a dedicat o linie de telefon speciala la care persoanele implicate in accident sau rudele acestora pot apela pentru a primi informatii despre modalitatea de intrare in posesia .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )