Libnet.ro
UNICEF

20:00

Accident rutier pe DN 65, in Dolj. Doua persoane au murit, iar o a treia a fost grav ranita

România Liberă România Liberă,
Accident rutier pe DN 65, in Dolj. Doua persoane au murit, iar o a treia a fost grav ranita

Doi frati au murit, duminica, in urma unui grav accident rutier care a avut loc pe DN65, la granita dintre judetele Dolj si Olt. O a treia persoana care se afla in aceeasi masina a fost ranita. continuă pe România Liberă

Accident grav in Dolj. Doi tineri au murit

Doi frati - o fata de 23 de ani si un baiat de 24 de ani - au decedat, iar o a treia persoana a fost ranita in urma unui grav accident rutier care a avut loc duminica seara pe DN 65, in zona.

Viceprimar din Caransebes, implicat intr-un accident rutier: Trei persoane au murit

Viceprimarul Municipiului Caransebes a fost implicat intr-un accident rutier in urma caruia trei persoane si-au pierdut viata, scrie banatulazi. ro. Cei trei oameni aflati intr-un autoturism au.

Cinci romani au murit intr-un accident rutier, pe autostrada M6, in Marea Britanie

Cinci romani au murit, iar un altul a fost ranit, miercuri, intr-un accident rutier produs pe autostrada M6, in apropierea localitatii Stoke-on-Trent din Marea Britanie, releva un comunicat al ambasadei Romaniei la Londra dat joi publicitatii.

VIDEO Accident rutier cu trei masini, petrecut pe DN 7, la intrarea in Deva: un drumar a fost ranit in impact

Un angajat care efectua lucrari de reparatii pe Drumul National 7, la intrarea in municipiul Deva, dinspre Arad, a fost ranit in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei masini. Si un sofer a avut de suferit.

Directorul de productie al companiei Elit, decedat in accident rutier pe autostrada. Conducea cu 208 kilometri pe ora FOTO

Un barbat in varsta de 46 de ani, director de productie la compania elit Sebes si proprietar al hotelului Karlhof din Sebes, adecedat, miercuri seara, in urma unui accident rutier produs pe autostrada A1 Sebes Sibiu. Silviu Putan a pierdut controlul masinii si a intrat in parapeti.

Tragedie pe DN6: Trei persoane si-au pierdut viata intr-un teribil accident rutier intre Orsova si Toplet (VIDEO)

Graba si neatentia sunt cei mai mari inamici ai soferilor si, de cele mai multe ori, curma vieti. Asa s-a intamplat si pe DN 6, intre localitatile Orsova si Toplet, unde trei persoane.

Accident rutier grav. Doi frati si-au pierdut viata la Robanseti

O fata de 24 de ani si un baiat de 23 de ani, frati, si-au pierdut viata, in urma unui grav accident de circulatie. Tragicul eveniment a avut loc pe DN65 in apropiere de localitatea doljeana Robanesti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )