Libnet.ro
UNICEF

22:45

Accident rutier cu doi morti si patru raniti la Edinet

Adevărul Adevărul,
Accident rutier cu doi morti si patru raniti la Edinet

Doua persoane si-au pierdut viata, iar alte patru au fost internate in stare grava la spital in urma unui accident rutier produs miercuri seara, 25 septembrie, in apropierea localitatii Alexandreni, raionul Edinet. continuă pe Adevărul

Sibiu: Un tanar de 19 ani a murit si alti 2 au fost raniti intr-un accident rutier

Un tanar de 19 ani a murit si alti doi au fost raniti dupa ce masina lor a intrat, din cauza vitezei.

Mai multi copii, raniti intr-un grav accident rutier in Lugoj. Politistii cerceteaza si suspiciunile de transport ilegal

Sase persoane, printre care trei copii, au fost ranite intr-un grav accident rutier care a avut loc in urma cu putin timp, in apropiere de Lugoj, realteaza digi24. ro. Autoturismul avea volan pe dreapta si.

14 moldoveni, internati in trei spitale din Bucuresti in urma unui accident rutier

14 cetateni moldoveni au fost transportati la spitalele din Romania, dupa ce au fost raniti intr-un accident rutier luni, 23 septembrie, petrecut pe raza judetului Ilfov, transmite IPN.

IGPR: Cetateanul olandez suspectat de uciderea fetitei din Dambovita a murit intr-un accident rutier

Olandezul suspectat de uciderea minorei Mihaela-Adriana Fieraru din Dambovita a murit in Olanda in urma unui accident rutier, au declarat oficiali din Politia Romana.

Transalpina isi ia din nou tributul: motociclist de 26 de ani decedat in accident rutier in zona barajului Tau

Soseaua Transalpina isi ia din nou tributul. Un motociclist de 26 de ani a decedat in urma unui accident rutier in zona barajului Tau.

VIDEO Accident cu doi raniti, dupa ce un camion cu lemne s-a rasturnat in urma coliziunii cu un Logan

Traficul auto pe DN 10 a fost restrictionat pe sensul de mers catre Brasov, la iesire din Cislau, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua vehicule. Un camion incarcat cu scanduri s-a rasturnat pe carosabil, dupa ce soferul a tras de volan pentru a evita impactul cu un autoturism aparut brusc pe sensul sau de mers.

Accident rutier grav produs de o tanara pe drumul Hunedoara - Calan. Trei copii au fost raniti in impactul cu un camion

Trei copii au fost raniti intr-un accident produs de o tanara de 32 de ani, pe drumul judetean Hunedoara - Calan.

Autostrada Agigea-Ovidiu a fost blocata din cauza unui accident rutier. Doua TIR-uri s-au ciocnit

A4, intre Agigea si Ovidiu, a fost blocata ojumatare de ora din cauza accidentului rutier. La fata locului s-a deplasat si un elicopter SMURD.

Mario Iorgulescu, transferat la un spital din strainatate contrar recomandarilor medicale. Fiul sefului LPF era internat la Elias, dupa ce a provocat un accident rutier soldat cu moartea unui tanar

Spitalul Elias a anuntat ca, la cererea familiei si contrar recomandarilor medicale, Mario Iorgulescu, care a produs un accident mortal in urma cu doua saptamani, a fost transferat luni dimineata la o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )