Libnet.ro
UNICEF

11:15

Accident rutier grav pe DN 66, produs de un sofer care a pierdut controlul masinii si a lovit un camion

Adevărul Adevărul,
Accident rutier grav pe DN 66, produs de un sofer care a pierdut controlul masinii si a lovit un camion

Un accident rutier s-a petrecut, marti, pe Drumul National 66, in localitatea Batiz. Un sofer a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina intr-un camion. continuă pe Adevărul

Accident rutier grav pe DN25. Doi morti si trei raniti dupa ce un sofer de 22 de ani a pierdut controlul masinii

Tragicul eveniment s-a produs duminica dimineata, in jurul orei 2,40, pe raza localitatii Independenta din judetul Galati. Victimele sunt din comuna Pechea.

FOTO Femeie moarta intr-un accident rutier provocat de un sofer imprudent

Trei echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Focsani au intervenit la accidentul rutier produs pe DN23A, in sat Bordeasca Veche, comuna Tataranu.

Momentul in care o copila de 17 ani din Cluj este spulberata pe o trecere de pietoni de un pensionar din Germania. VIDEO

O tanara de 17 ani a fost spulberata de trecerea pe pietoni de un cetatean german Accident rutier grav 07. 2019 ora 18:42 pe DN 1 C la km 10+738 m pe raza localitatiiSannicoara. Conducator auto,.

Cod rutier. Ce vor pati soferii care circula cu proiectoarele de ceata aprinse tot timpul. Amenzile sunt usturatoare

Soferii care circula cu proiectoarele de ceata aprinse, chiar si atunci cand nu este cazul risca sa fie sanctionati daca sunt prinsi. Codul rutier prevede amenzi usturatoare pentru soferii care nu respecta legea. Mai mult, si Politia Romana a facut un anunt pe Facebook in legatura cu proiectoarele de ceata. Ce risca soferii care circula .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2721 seconds )