Libnet.ro
UNICEF

13:45

Accident rutier grav in Botosani. Un barbat a murit, dupa ce masina in care se afla a ajuns sub rotile unui camion

Antena3 Antena3,
Accident rutier grav in Botosani. Un barbat a murit, dupa ce masina in care se afla a ajuns sub rotile unui camion

Un barbat de 53 de ani din Botosani si-a pierdut viata miercuri, in urma unui accident cumplit. Masina pe care o conducea a ajuns pe contrasens si s-a izbit de un camion incarcat cu balast. Barbatul. continuă pe Antena3

Accident rutier grav pe DN 64. Un barbat si-a pierdut viata

Un grav accident de circulatie s-a produs luni, 28 mai 2018, pe DN 64, in judetul Olt, un barbat din judetul vecin, Valcea, pierzandu-si viata.

Turcia: Un barbat a murit dupa ce a cazut dintr-un avion

Un britanic, in varsta de 30 de ani, a murit, dupa ce a cazut dintr-un avion, pe aeroportul Dalaman, din sud-vestul Turciei. Barbatul intrase intr-un conflict cu membrii echipajului de zbor, care au vrut sa.

O masina Tesla, setata pe pilot automat, implicata intr-un grav accident rutier (FOTO)

O masina Tesla, setata pe pilot automat, a fost implicata intr-un accident rutier. Soferul autoturismului a intrat intr-o masina de politie si a facut-o praf. Cel care se afla la volanul Teslei a.

Timis: Cinci persoane au murit, in urma celui mai GRAV accident rutier petrecut in Banat din ultimii noua ani (FOTO)

Cinci persoane au murit in urma celui mai grav accident rutier petrecut in Banat in ultimii noua ani, pe o sosea din Timis. Singurul supravietuitor este un copil de opt ani, care a scapat cu rani usoare,.

O persoana a murit, dupa ce masina i-a luat foc intr-o benzinarie din Cluj

O persoana a murit, marti, dupa ce autoturismul in care s-a aflat s-a aprins intr-o benzinarie din Cluj-Napoca. Purtatorul de cuvant al ISU Cluj, Andrei Biris, a declarat, pentru AGERPRES, ca persoana.

Alcoolemie record la Galati: Un barbat a murit dupa ce a ajuns la spital cu 6,3 la mie alcool in sange

UPDATE:Barbatul cu o alcoolemie de 6,3 la mie in sange a murit in spital. Un barbat din Galati au ajuns la spital in stare grava, dupa ce a suferit o lovitura puternica la cap. Numai ca,.

Sportiv mort la 29 de ani in urma unui accident rutier

Doliu in lumea sportului! Cliff Tucker, fostul baschetbalist al echipei din Maryland, a murit luni dimineata, dupa un accident de masina in Texas. Sportivul de 29 de ani se intorcea in orasul sau natal, El.

Brasov: Autocar cu 25 de pasageri, implicat intr-un accident rutier. Bilantul victimelor..

Trei persoane, intre care un bebelus de doua luni, au fost ranite, luni seara, in comuna Sinca, judetul Brasov, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un autocar care avea 25 de.

Celebru om din fotbal, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER (VIDEO)

Accident grav in Capitala! Protagonistul este fostul presedinte al clubului Rapid, Dinu Gheorghe, zis Dinu Vama. in urma impactului puternic a fost nevoie de interventia echipelor de la descarcerare, iar una.

Drama in Bucuresti: Celebru om din fotbal, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER (VIDEO)

Accident grav in Capitala! Protagonistul este fostul presedinte al clubului Rapid, Dinu Gheorghe, zis Dinu Vama. CLICK AICI - S-A TERMINAT! ANDRA paraseste ROMANIA! Mesajul de ADIO care i-a surprins pe FANI.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )