Libnet.ro
UNICEF

20:15

Accident rutier grav in capitala. O femeie a fost aruncata pe geam din cauza impactului puternic

B1 B1,
Accident rutier grav in capitala. O femeie a fost aruncata pe geam din cauza impactului puternic

Accident grav in Bucuresti, pe Calea Rahovei, dupa miezul noptii. Un sofer a trecut pe culoarea rosie a semaforului si a intrat intr-un alt autoturism, apoi s-a rasturnat. Soferul de 27 de ani,. continuă pe B1

Accident rutier grav in Capitala. O femeie a fost aruncata pe geam din cauza impactului puternic

Accident grav in Bucuresti, pe Calea Rahovei, dupa miezul noptii. Un sofer a trecut pe culoarea rosie a semaforului si a intrat intr-un alt autoturism, apoi s-a rasturnat. Soferul de 27 de ani,.

Cantaretul de muzica populara Constantin Enceanu, implicat intr-un accident rutier grav

Probleme la volan pentru cantaretul de muzica populara Constantin Enceanu. Artistul a marturisit ca a fost implicat intr-un accident rutier grav. Un porc mistret a dat in mine.

Trafic restrictionat pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Capitala, din cauza unui accident rutier

Circulatia rutiera pe sensul spre Capitala al Autostrazii Soarelui este restrictionata, duminica seara, la kilometrul 55, din cauza unui accident rutier, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Traficul pe A2 a fost reluat. Un accident rutier a blocat circulatia la kilometrul 88

Update: Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane informeaza ca traficul pe A2 Bucuresti - Constanta, pe sensul catre Capitala, a fost reluat vineri seara. Din cauza unui.

Doi romani morti in Italia, intr-un accident rutier, iar un altul este in coma (VIDEO)

Un grav accident rutier produs pe o sosea din Italia s-a soldat cu moartea a doi romani si ranirea grava a altuia. Soferul, un brailean de 26 de ani, a pierdut controlul volanului, intrand pe.

Un tanar de 16 ani, transportat de urgenta la Chisinau cu un elicopter SMURD. Acesta se afla in coma in urma unui accident rutier VIDEO

Un tanar de 16 ani a fost transportat in dupa-amiaza zilei de joi, 17 august, cu un echipaj aero medical SMURD Iasi de la Edinet la Chisinau. Baiatul a fost implicat intr-un accident rutier, iar medicii au luat decizia ca el sa fie adus de urgenta la Institutul Mamei si Copilului din Chisinau pentru ingrijirile medicale necesare.

Grav accident rutier cu 5 victime. Printre raniti se afla si ambasadorul Romaniei in Vietnam. Mergea cu un preot la o sfintire de altar manastiresc

Cinci persoane au ajuns la spital in urma unui grav accident petrecut intr-o intersectie din judetul Botosani. Printre victime se afla si ambasadorul Romaniei in Vietnam, venit cu sotia si familia unui preot la sfintirea altarului unei manastiri botosanene.

Accident infiorator pe centura din Alba Iulia: Momentul in care o autoutilitara a fost aruncata in aer (VIDEO)

Accidentul care a avut loc, joi seara, pe soseaua de centura a orasului Alba Iulia a fost filmat de un participant la trafic. Imaginile sunt teribile. Se poate vedea cum autoutilitara a fost spulberata de un TIR.

Valea Oltului, blocata: Opt persoane au fost ranite

Un accident rutier grav a avut loc, vineri, pe Valea Oltului, la Proieni. Un autoturism a iesit din coloana, intrand intr-un TIR care avea butelii goale, care a ricosat apoi in alte doua,.

Sase persoane au fost ranite, intr-un accident pe DN 7. Au fost implicate trei autoturisme si un tir cu butelii

Sase persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs vineri pe Valea Oltului DN7) la Proieni, la kilometrul 230+500, in accident fiind implicate trei autoturisme si un TIR ce transporta.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )