Libnet.ro
UNICEF

08:45

Accident rutier grav la Constanta. Doua persoane au murit si patru au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit pe DN 22

România Liberă România Liberă,
Accident rutier grav la Constanta. Doua persoane au murit si patru au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit pe DN 22

Doua persoane au murit si patru au fost ranite in urma unui accident care s-a produs vineri seara, pe drumul national 22, in zona localitatii constantene Lumina, in care au fost implicate doua masini. Din primele informatii, citate de news. ro, accidentul s-a produs din cauza ca unul dintre soferi nu a acordat prioritate. continuă pe România Liberă

Accident teribil la Constanta! Doua persoane a murit, iar alte trei sunt grav ranite

O femeie si un barbat au murit, iar alte trei persoane au fost grav ranite, in urma unui accident rutier produs, vineri seara, la intrare in localitatea Lumina, Constanta. Soferul unui BMW care.

Accident grav la Constanta: Doua persoane au murit si alte 4 au fost ranite in urma coliziunii intre doua autoturisme (VIDEO)

UPDATE: Doua dintre persoanele implicate in accidentul de la Constanta au decedat. Un accident rutier grav a avut loc in judetul Constanta. 6 persoane au for ranite in urma evenimentului,.

FOTO: Accident feroviar grav, in Spania. Doua persoane au murit si alte cateva au fost ranite

Un accident feroviar a avut loc, vineri dimineata, in Spania. Din primele informatii, cel putin doua persoane ar fi murit, dupa ce trenul regional a deraiat.

FOTO: Accident feroviar grav, in Spania. Trei persoane au murit si 50 au fost ranite

Un accident feroviar a avut loc, vineri dimineata, in Spania. Din primele informatii, cel putin doua persoane ar fi murit, dupa ce trenul regional a deraiat.

Accident feroviar grav in Spania. Un tren cu navetisti a deraiat, patru persoane pierzandu-si viata (VIDEO)

UPDATE: Cel putin patru oameni si-au pierdut viata in urma accidentului feroviar. Un accident feroviar a avut loc vineri in Spania, cel putin doua persoane si-au pierdut viata, iar mai multe sunt.

UPDATE Un tren a deraiat in nord-vestul Spaniei. Cel putin patru persoane au murit si cateva zeci au fost ranite VIDEO

Cel putin patru persoane au murit, iar alte 49 au fost ranite vineri dimineata, dupa ce un tren de calatori a deraiat in apropierea localitatii Pontevedra, situata in provincia Galicia din nord-vestul Spaniei, relateaza Reuters. Bilantul precedent indica doi morti si mai multi raniti.

Accident. Doua persoane ranite dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat

Doua persoane au fost ranite dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat pe strada Locomotivei din Calarasi. Un echipaj SMURD a intervenit de urgenta la fata locului miercuri dimineata, la ora 01. 35, pentru a acorda primul ajutor victimelor.

VIDEO Soferul favorit al lui Putin a murit intr-un accident rutier la Moscova

Masina oficiala a lui Vladimir Putin a fost implicata intr-un accident grav la Moscova. Presedintele rus nu se afla in acel moment in masina, dar soferul sau favorit a murit in urma impactului.

Soferul lui Vladimir Putin a murit intr-un accident rutier: Un Mercedes a intrat frontal in masina prezidentiala (FOTO, VIDEO)

Masina pe care Vladimir Putin o foloseste pentru deplasari a fost implicata intr-un accident frontal la viteza ridicata. Un Mercedes ce circula din sens opus a virat direct in fata autovehicului.

BMW-ul lui Vasile Blaga, implicat intr-un accident rutier. Cine era la volan

Seful Inspectoratului de Politie al Judetului Bihor, chestorul Liviu Popa, a fost implicat, luni, intr-un accident de circulatie pe centura municipiului Brasov, informeaza ebihoreanul. ro. Surse apropiate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )