Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident rutier grav. Doi oameni au murit si patru au fost transportati la spital

Antena3 Antena3,
Accident rutier grav. Doi oameni au murit si patru au fost transportati la spital

O femeie si un barbat, sot si sotie, si-au pierdut viata, iar alte patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier petrecut, luni dupa-amiaza, intre localitatile Peciu Nou si Parta,. continuă pe Antena3

Tragedie pe stadion. Doi oameni au murit inaintea unui derby tensionat

Tragedie pe stadion, unde doi oameni au murit si mai multi au fost raniti in urma supraaglomerarii la un derby extrem de asteptat de microbisti. Jurnalistii de la gsp. ro scriu ca tragedia a avut loc la.

O masina de politie a cauzat un accident rutier in timp ce se afla in misiune (FOTO)

O masina de politie cu radar a fost implicata intr-un accident rutier in timp ce se afla in misiune. Incidentul a avut loc pe centura ocolitoare a municipiului Alexandria. Se pare ca radar.

O ambulanta care transporta pacienti la dializa, implicata intr-un GRAV accident: Printre victime, doi copii

O ambulanta din Pitesti care transporta pacienti pentru dializa a fost implicata, vineri intr-un accident rutier. Ambulanta a intrat in coliziune cu un alt autoturism in care se aflau patru.

Un dansator de talie internationala a murit intr-un accident rutier la doar 27 de ani

Accident ingrozitor! Un dansator cunoscut la nivel international, in varsta de doar 27 de ani, a fost victima unui accident rutier care s-a desfasurat in Canada. Acesta a murit pe.

Ion Dichiseanu, implicat intr-un accident rutier

ActorulIon Dichiseanu a fost implicat intr-un accident rutier in statiunea Eforie Sud. Ion Dichiseanu a lovit trei oameni, pe trecerea de pietoni, in timp ce se indrepta catre Constant.

Trafic restrictionat pe Autostrada Sibiu-Orastie. Trei raniti intr-un accident rutier

Doi barbati si o fata de 14 ani au fost raniti sambata dimineata intr-un accident rutier pe Autostrada Sibiu-Orastie, in zona localitatii Sacel, pe sensul catre Sibiu .

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs in Prahova

Cinci persoane au fost ranite, fiind transportate la spital, in urma unui accident rutier petrecut duminica seara pe un drum judetean din apropierea localitatii Fantanele din judetul Prahova, anunta News. ro.

Accident rutier cu cinci raniti in Focsani. Politistul care se ducea la fata locului s-a rasturnat si el cu masina

Cinci persoane, intre care un copil in varsta de sapte ani, au fost ranite in noaptea de sambata spre duminica, in urma unui accident rutier produs in Focsani si in care au fost implicate doua autoturisme .

Accident feroviar grav, vineri dimineata, in Barcelona: 48 de persoane au fost RANITE, cinci in stare GRAVA

Accident feroviar grav, vineri dimineata, in Barcelona. Cel putin 48 de persoane au fost ranite dupa ce trenul a nu a putut frana in gara Franta din Barcelona, intrand in.

O masina de politie a cauzat un accident rutier in timp ce se afla in misiune

O masina de politie cu radar a fost implicata intr-un accident rutier in timp ce se afla in misiune. Incidentul a avut loc pe centura ocolitoare a municipiului Alexandria. Se pare ca radar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )