Libnet.ro
UNICEF

12:45

Accident rutier grav in judetul Harghita: doua persoane au murit, alte sapte au fost ranite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Accident rutier grav in judetul Harghita: doua persoane au murit, alte sapte au fost ranite

Doua persoane au murit, iar alte sapte, intre care un copil de doi ani, au fost ranite, intr-un accident rutier produs in aceasta dimineata pe DN 15, in judetul Harghita, si in care a fost implicat un microbuz in care se aflau douazeci de oameni. continuă pe Ziarul Bursa

Accident rutier GRAV: un mort si patru raniti

Un tanar a murit si patru adolescenti au fost grav raniti in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de temelia de beton a unui gard, pe fondul vitezei.

Accident rutier grav in capitala! O masina s-a rasturnat si altele doua au fost avariate din cauza unui sofer baut

Accident spectaculos in aceasta dimineatain Capitala. O masinas-a rasturnat si alte doua au fost avariate dupa ce un sofer a intrat cu viteza in curba. Politistii trebuie sa af.

Accident rutier grav in Capitala! O masina s-a rasturnat si altele doua au fost avariate din cauza unui sofer baut

Accident spectaculos in aceasta dimineatain Capitala. O masinas-a rasturnat si alte doua au fost avariate dupa ce un sofer a intrat cu viteza in curba. Politistii trebuie sa af.

Microbuz pe ruta Praga-Orhei, rasturnat in Romania: doua persoane au murit pe loc

Un microbuz cu pasageri, care se deplasa din Cehia spre Republica Moldova, a derapat de pe carosabilul acoperit de zapada si s-a rasturnat duminica, 10 decembrie, intre localitatile Tulghes si Borsec din Romania. Din cele 20 de persoane implicate in accident, doua au decedat pe loc, iar sapte au fost internate in spitalul din orasul Toplita, transmite IPN.

Explozie uriasa la un bloc din Onesti. Doua persoane au ajuns la spital cu arsuri grave

Doua persoane au fost ranite in urma izbucnirii unei explozii joi dimineata intr-un bloc din Onesti. La fata locului s-au deplasat un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta si de la SMURD,.

UPDATE Accident de microbuz inHarghita: Doua persoane au murit, 18 sunt ranite

Un microbuz cu aproximativ 20 de persoane la bord s-a lovit de un stalp si s-a rasturnat in judetul Harghita, in accident au murit doi oameni, iar mai multi au fost raniti, transmite Digi 24. 29 O reprezentanta a ISU Harghita a spus ca, din primele date pe care le avem pana in acest moment se pare ca doua persoane sunt decedate, un barbat si o femeie, patru in stare grava, 14 raniti usor.

UPDATE Accident de microbuz inHarghita: Doua persoane au murit, 15 au fost ranite

Un microbuz cu aproximativ 20 de persoane la bord s-a lovit de un stalp si s-a rasturnat in judetul Harghita, in accident au murit doi oameni, iar mai multi au fost raniti, transmite Digi 24. 28 In acest moment avem doua persoane decedate si 15 pacienti raniti. Opt au refuzat transportul la spital, a precizat seful Serviciului Judetean de Ambulanta Harghita.

UPDATE VIDEOAccident de microbuz inHarghita: Doua persoane au murit, 15 au fost ranite

Un microbuz cu aproximativ 20 de persoane la bord s-a lovit de un stalp si s-a rasturnat in judetul Harghita, in accident au murit doi oameni, iar mai multi au fost raniti. Microbuzul facea curse intre Praga si Orheiul Secuiesc, cele doua persoane decedate fiind cetateni moldoveni. Potrivit ultimelor informatii, 15 persoane au fost ranite, dar doar sapte au ajuns la spital, restul refuzand internarea. Accidentul a avut loc duminica dimineata pe DN 15, intre localitatile Borsec si Tulghes.

GRAV ACCIDENT rutier, cu 4 VICTIME, intre care 3 copii, pe DN1

Patru persoane, intre care trei copii, au fost ranite vineri seara intr-un accident produs pe DN1 la iesirea din localitatea Mandra, dupa ce o masina s-a rasturnat, informeaza purtatorul de.

Un motoclist a murit in urma unui accident produs in judetul Arges

Un motociclist in varsta de 59 de ani a murit, joi, in urma unui accident rutier produs pe DN 73, in localitatea argeseana Maracineni. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )