Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident rutier grav: opt persoane au ajuns la Spitalul Judetean din Targu-Jiu

Adevărul Adevărul,
Accident rutier grav: opt persoane au ajuns la Spitalul Judetean din Targu-Jiu

Opt persoane au fost ranite, sambata seara, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost implicat intr-un accident rutier in comuna gorjeana Pestisani. Victimele sunt cadre didactice si au fost preluate de ambulante si transportate la spital, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Accident rutier grav in localitatea Oncesti. O persoana a decedat, iar alte trei au fost ranite

Un tanar de 21 de ani din localitatea Barsana a provocat un grav accident de circulatie, soldat cu o persoana decedata si alte trei ranite. Incidentul s-a produs joi seara, cand soferul neatent efectua o manevra de intoarcere.

Accident rutier grav la Horia: o femeie a fost transportata la Bucuresti

S-a intamplat miercuri seara, in jurul orei 19. 00, in localitatea Horia din judetul Tulcea. Un tractorist a intrat intr-o Skoda, iar in urma accidentului o femeie a fost ranita grav.

ACCIDENT GRAV in Gorj: Opt persoane ranite.

Opt persoane au fost ranite, sambata seara, dupa ce microbuzul in care se aflau si care apartine Universitatii Constantin Brancusi din Targu Jiu a fost implicat intr-un accident rutier in comuna gorjeana Pestisani, informeaza Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Gorj, accidentul s-a produs dupa ce soferul unui microbuz nu a acordat prioritate intr-o intersectie, iar masina a lovit un autoturism care circula regulamentar. In urma impactului au fost ranite opt persoane aflate in .

Buzau: Cadavrele a doua fete de 17 ani moarte intr-un accident rutier, incurcate la morga

Familia unei adolescente de 17 ani care a murit joi seara intr-un accident rutier produs in judetul Buzau a primit de la Serviciul de Medicina Legala cadavrul celeilalte victime a accidentului, o fata de aceeasi varsta, oamenii sustinand ca nu au fost lasati sa deschida sicriul la morga, relateaza Mediafax.

Andreea Marin a suferit un accident rutier: Vedeta s-a ales cu masina serios avariata

Andreea Marin a suferit un accident rutier. Asta s-a putut observa atunci cand vedeta a venit la un eveniment la volanul unui bolid in valoare de cateva zeci de mii de euro. Cum Andreea nu a avut timp sa treaca pe.

Andreea Marin, implicata intr-un ACCIDENT rutier.

Vedeta TV Andreea Marin a suferit un accident rutier, informeaza, joi, B1TV. Prezenta la un eveniment monden, fosta zana a coborat dintr-o masina avariata. Stire in curs de actualizare.

Doua adolescente si-au pierdut viata intr-un accident rutier, pe DN 2 C

Un grav accident de circulatie s-a produs astazi, pe DN 2 c, pe raza localitatii Caldarasti. Doua adolescente din localitatea Padina si-au pierdut viata iar alti doi tineri au fost grav raniti dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit frontal cu o autoutilitara.

VIDEO Doua adolescente si-au pierdut viata intr-un accident rutier, pe DN 2 C

Un grav accident de circulatie s-a produs astazi, pe DN 2 c, pe raza localitatii Caldarasti. Doua adolescente din localitatea Padina si-au pierdut viata iar alti doi tineri au fost grav raniti dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit frontal cu o autoutilitara.

Accident feroviar GRAV in Argentina: Cel putin trei morti si 70 de raniti.

Cel putin trei persoane au murit, iar alte 70 au fost ranite intr-un accident feroviar produs joi in Argentina, conform unui bilant preliminar anuntat de autoritati, relateaza Mediafax. Un tren de pasageri a lovit o garnitura stationata, in localitatea Cestelar, situata in apropiere de Buenos Aires. Pentru moment, avem informatii privind trei decese si cel putin 70 de raniti, a declarat Carlos Grillo, un oficial din Castelar, citat de AFP.

Accident rutier in centrul Hunedoarei provocat de un tanar mopedist

Doi tineri au fost transportati la spital, in urma unui accident petrecut in aceasta dupa-amiaza pe un bulevard din centrul municipiului Hunedoara. Cei doi circulau cu un moped, iar tanarul aflat la conducerea acestuia nu a adaptat viteza intr-o curba la dreapta, in urcare, si a intrat cu motoscuterul intr-un microbuz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )