Libnet.ro
UNICEF

05:30

ACCIDENT rutier in Harghita: Circulatie intrerupta pe DN13 A.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT rutier in Harghita: Circulatie intrerupta pe DN13 A.

In judetul Harghita, circulatia autovehiculelor este intrerupta pe sensul de deplasare Sovata Odorheiul Secuiesc al D. 13A, intre localitatile Sovata si Praid, din cauza unui accident rutier, in care au fost implicate doua autovehicule, conform Centrului Infotrafic al Politiei Romane Din primele informatii, reiese ca in urma producerii acestui eveniment, trei persoane sunt ranite. La fata locului se circula pe un fir alternativ, sub indrumarea politiei rutiere competenta teritorial. continuă pe România Liberă

Accident rutier in Salaj: Doua persoane au decedat

Doua persoane si-au pierdut viata, joi, intr-un accident rutier produs pe un drum judetean la intrarea in localitatea Somes Odorhei din judetul Salaj, transmite Agerpres. Purtatorul de cuvant al.

Un tanar a murit intr-un accident rutier provocat de un sofer baut

Un tanar a murit intr-un accident rutier petrecut in aceasta dimineata pe Strada Avram Iancu din municipiul Brad. Victima, in varsta de 25 de ani, se afla in masina condusa de un prieten, care bause inainte de a se urca la volan.

Doua tinere au fost ranite intr-un accident rutier petrecut in centrul Devei

O tanara din Deva a produs un accident rutier pe Bulevardul Iuliu Maniu, din municipiu, dupa ce aflata la volan, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de o hunedoreanca de 36 de ani.

Timis: Accident rutier petrecut intre Buzias si Timisoara, soldat cu trei victime

Un accident rutier s-a produs, vineri seara, pe drumul dintre Buzias si Timisoara, trei persoane fiind ranite, scrie Mediafax. Potrivit politistilor, un autoturism a pierdut controlul pe carosbailul umed si a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )