Libnet.ro
UNICEF

13:45

Accident rutier mortal pe Soseaua Panduri din Bucuresti. Un tanar biciclist si-a pierdut viata

Antena3 Antena3,
Accident rutier mortal pe Soseaua Panduri din Bucuresti. Un tanar biciclist si-a pierdut viata

Un tanar biciclist si-a pierdut viata, miercuri, in urma unui accident rutier care a avut loc pe Soseaua Panduri, a informat Brigada Rutiera Bucuresti, care precizeaza ca traficul a fost restrictionat pe. continuă pe Antena3

Accident rutier mortal pe Soseaua Panduri

Un tanar biciclist si-a pierdut viata, miercuri, in urma unui accident rutier care a avut loc pe Sos.

Un tanar a murit in urma unui accident rutier la Edinet

Un tanar de 21 de ani a decedat in urma unui accident rutier produs in satul Buzdugeni, raionul Edinet. Tanarul era in masina, in calitate de pasager, cu alti patru amici, doi dintre care minori.

Accident rutier produs de o tanara pe DN 66 - Dealul Hategului: patru oameni au fost raniti in impactul violent

Un nou accident rutier s-a petrecut pe Dealul Hategului, unul dintre cele mai riscante sectoare de drum national din judetul Hunedoara. Patru tineri au fost raniti.

Pieton ucis pe loc intr-un accident rutier petrecut pe DN3 B

Un pieton, in varsta de 52 de ani, a fost ucis in noaptea de 6 august intr-un accident rutier petrecut pe DN3B. Trgedia a avut loc intre localitatile Stelnica si Fetesti, in urma impactului victima neavand ncio sansa de supravietuire.

Roman mort nevinovat intr-un accident rutier, acuzat ca vindea filme porno cu fete sechestrate. Un minut de filmare era traficat in Germania cu 600 de euro

Unul dintre barbatii morti intr-un accident rutier petrecut luni, 5 august, in localitatea damboviteana Gura Foii, era cercetat de DIICOT intr-un amplu dosar de proxenetism. Procurorii spun ca vindea unui german inregistrari cu minorele pe care le sechestra cu 600 de euro minutul.

GRAV accident rutier pe DN1. Bilantul VICTIMELOR

Trei masini au fost implicate intr-un accident rutier pe DN1, in afara localitatii Puchenii Mari, judetul Prahova, trei persoane fiind ranite.

Accident rutier cu doua victime pe DN2. Un elicopter SMURD a intervenit pentru tansportarea unui ranit in Capitala

Accident rutier soldat cu 2 victime pe DN2. Coliziunea s-a produs duminica, 4 august, in jurul orei 11. 30, intre un autoturism si un tir care se deplasau pe DN2.

VIDEO Haos intr-o parcare din Bucuresti. Un sofer si-a facut loc sa iasa impingand masina din spatele sau pana pe trecerea de pietoni

Soferul unui automobil blocat intr-o parcare din Bucuresti de o alta masina a fost filmat cum si-a facut loc sa iasa impingand autovehiculul din spatele sau pana spre trecerea de pietoni. Filmuletul a adunat peste 100 de comentarii pe Reddit.

Un copil de 9 ani din Bucuresti a sunat la 112 si a anuntat ca a fost inchis intr-un canal colector

Un copil de 9 ani din Bucuresti a sunat, marti, la 112 si a anuntat ca a fost inchis intr-un canal c.

Tragedie in sportul romanesc: A MURIT fulgerator! Tara e in lacrimi

Catalin Becheanu, un tanar rugbist,a murit miercuri dimineata in urma unui accident de circulatie produs pe Soseaua Panduri, din Bucuresti. Catalin Becheanuse plimba cu bicicleta in momentul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )