Libnet.ro
UNICEF

19:45

Accident rutier produs de un tanar baut. A lovit un pieton cu masina si a parasit locul faptei

Adevărul Adevărul,
Accident rutier produs de un tanar baut. A lovit un pieton cu masina si a parasit locul faptei

Un tanar a urcat baut la volan si a produs un accident rutier, in apropiere de Orastie. A fugit insa de la locul faptei. continuă pe Adevărul

Accident rutier provocat de un sofer de ambulanta beat

Un angajat al Serviciului Judetean de Ambulanta Ialomita a provocat duminica noapte un accident rutier, pe raza localitatii Andrasesti. La fata locului, politistii au descoperit ca soferul salvarii era baut, avand o alcoolemie de 0. Barbatul a lovit cu ambulanta doua animale care au decedat in urma impactului.

Zi neagra pe soselele din Teleorman. Un alt accident rutier s-a soldat cu trei morti

Un alt accident rutier s-a produs sambata, 6 iunie, pe DN 6, intre localitatile Vaceni si Vitanesti. Din pacate, 3 persoane au murit. intr-o singura zi, in Teleorman au murit 5 oameni in doua accidente rutiere.

Trafic blocat partial pe DN 7 E 81, la Talmaciu - Sibiu, in urma unui accident rutier, in zona Fabricii Faurecia

Un accident rutier soldat cu o victima s-a produs vineri dupa-amiaza, pe DN 7 E 81, in zona Fabricii Faurecia, de la iesire din localitatea Talmaciu - Sibiu.

VIDEO Accident rutier, langa Buzau, soldat cu trei victime. A fost provocat de un fost comandant al Politiei, in varsta de 72 de ani

Traficul rutier pe DN2 E85 a fost dirijat mai bine de o ora si jumatate in localitatea buzoiana Potarnichesti, in urma unui accident rutier. Este vorba despre o coliziune intre doua autovehicule in urma careia au rezultat trei victime. Evenimentul a fost provocat de un fost comandant al IPJ Buzau.

Accident pe Defileul Jiului. Un tanar de 22 de ani a fost ranit

Un tanar din orasul Petrosani a fost ranit, ieri, in urma unui accident rutier care a avut loc pe Defileul Jiului.

MAE: Patru romani au murit intr-un accident rutier in Italia, alti trei au ajuns la spital

Opt romani au fost implicati intr-un grav accident produs in Italia, in urma caruia 4 au murit, iar 3 au fost raniti si au ajuns la spital, precizeaza MAE. Un alt roman este in afara oricarui pericol.

Accident rutier grav la Rosiori de Vede. Doua persoane au murit

Doua persoane au fost declarare decedate de catre medicii ajunsi la fata locului. Accidentul s-a produs sambata, 6 iunie, pe DN6.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )