Libnet.ro
UNICEF

12:15

Accident rutier provocat de un sofer beat si fara permis de conducere

Adevărul Adevărul,
Accident rutier provocat de un sofer beat si fara permis de conducere

Accidentul rutier a fost provocat de un barbat de 27 de ani care s-a urcat la volan beat si fara sa posede permis de conducere. continuă pe Adevărul

Accident cu scandal provocat de un medic beat. Arata degetul mijlociu celor pe care era sa-i loveasca

Un sofer beat a provocat un accident rutier in Baia Mare, dupa ce a pierdut controlul volanului intr-o depasire si a intrat pe contrasens, unde a izbit un alt autoturism pe care l-a proiectat intr-un gard. Accidentul a avut loc sambata seara, in fata unui restaurant unde avea loc o nunta. Politistii au descoperit ca soferul, medic ginecolog la o clinica particulara din oras, avea o alcolemie de 0. 93 alcool pur in aerul expirat.

FOTO Accident cu scandal provocat de un medic beat. Nu era deloc afectat de ceea ce a facut. Arata incontinuu degetul mijlociu celor pe care era sa-i loveasca

Un sofer beat a provocat un accident rutier in Baia Mare, dupa ce a pierdut controlul volanului intr-o depasire si a intrat pe contrasens, unde a izbit un alt autoturism pe care l-a proiectat intr-un gard.

Accident rutier grav in judetul Calarasi! O persoana a murit, alte trei au fost ranite

Un grav accident rutier s-a petrecut pe DN306, in localitatea Floroiaca, din judetul Calarasi. Patru persoane au fost ranite in accident, iar una dintre ele si-a pierdut si viata. Echipaje.

GRAV accident rutier in Arges! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier s-a produs, duminica, in localitatea Darmanesti, judetul Arges, un tanar murind pe loc, dupa ce s-a rasturnat cu masina peste o banca de pe marginea drumului.

Accident rutier grav pe DN 7. Trei masini s-au ciocnit la Lesnic, sunt mai multi raniti, iar circulatia a fost blocata

Un accident rutier grav s-a petrecut sambata, pe Drumul National 7, in apropiere de municipiul Deva. Trei masini au intrat in coliziune.

Constanta: O masina s-a ciocnit frontal cu un TIR. Ambii soferi erau bauti, cel al autoturismului nici nu avea permis de conducere

Un autoturism, condus de un tanar fara permis si sub influenta alcoolului, a intrat in coliziune frontala cu un autotren, in noaptea de luni spre marti, pe DN 22C, intre localitatile Castelu si Medgidia, soferul autovehiculului de mare tonaj fiind si el baut, a informat Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Constanta, transmite Agerpres.

Grav accident rutier provocat de un motociclist care a efectuat o depasire neregulamentara. Doua persoane au fost ranite

Evenimentul rutier a avut loc pe DN 25, in localitatea Independenta, acesta producandu-se pe fondul unei depasiri neregulamentare.

Grav accident rutier provocat de un motociclist care a efectuat o depasire neregulamentara. Doi adolescenti au fost raniti

Evenimentul rutier a avut loc pe DN 25, in localitatea Independenta, acesta producandu-se pe fondul unei depasiri neregulamentare.

O nunta a fost la un pas sa se incheie tragic in Maramures. Un sofer beat a intrat cu masina in alaiul petrecaretilor - VIDEO

O petrecere a fost la un pas sa se transforme intr-o tragedie de proportii, seara trecuta, in Baia Mare. Un sofer, medic ginecolog de meserie, s-a urcat baut la volan si a intrat cu masina intr-un alai de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )