Libnet.ro
UNICEF

06:45

Accident rutier cu sase victime, la iesire din Buzau spre Ramnicu Sarat

Adevărul Adevărul,
Accident rutier cu sase victime, la iesire din Buzau spre Ramnicu Sarat

Un grav accident de circulatie s-a produs joi seara pe DN2 E85, in localitatea Maracineni, la iesire de pe pod, spre Ramnicu Sarat. Din primele informatii primite de la IPJ Buzau, se pare ca in accident sunt implicate trei autoturisme. continuă pe Adevărul

VIDEO O camera de supraveghere a surprins accidentul cu sase victime, de la iesirea din Buzau spre Ramnicu Sarat

Un grav accident de circulatie s-a produs joi seara pe DN2 E85, in localitatea Maracineni, la iesire de pe pod, spre Ramnicu Sarat. Din primele informatii primite de la IPJ Buzau, se pare ca in accident sunt implicate trei autoturisme.

GRAV accident rutier in Iasi! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc joi seara, in localitatea Letcani, judetul Iasi. Un barbat, in varsta de 34 de ani, si-a pierdut viata in tragicul eveniment. Din accident a rezultat o victima, pieton,.

Accident rutier cu o victima incarcerata in Rosiorii de Vede

Un accident rutier s-a petrecut in urma cu putin timp in Rosiorii de Vede, la intersectia Drumului European 70 cu Drumul Judetean 612A. Din primele date, un om este incarcerat.

Politistul care a urcat beat la volan si a provocat un accident rutier soldat cu moartea unei persoane va ramane la libertate. Decizia instantei

Politistul care a urcat beat la volan si a provocat un accident rutier, in noaptea de 10 iulie 2018, soldat cu moartea unei persoane, va ramane la libertate. Instanta a decis sa-l condamne la cinci ani cu suspendare. Totodata, procurorii considera ca sentinta este una prea blanda si ilegala si au anuntat ca o vor contesta, solicitand condamnarea cu inchisoare a fostului politist.

Un om de 68 de ani a murit intr-un accident rutier pe centura de est a Clujului

Un accident rutier letal s-a produs duminica noaptea, 2 decembrie, pe centura ocolitoare Cluj-Apahida. Un om de 68 de ani a murit.

Accident rutier mortal cauzat de o manevra banala. Politia continua cercetarile

Accidentul rutier s-a produs miercuri, 5 decembrie. Victima este o femeie de 72 de ani, declarata decedata de catre medici.

Microbuz implicat intr-un accident rutier. Jumatate din pasageri au ajuns la spital

Accidentul rutier s-a petrecut marti dupa-amiaza, pe raza localitatii Frumoasa din judetul Suceava. Microbuzul a ajuns intr-un sant de pe marginea drumului, dupa ce a fost lovit de o masina de teren.

GRAV accident rutier in Galati! Bilantul VICTIMELOR

Un tanar, in varsta de 23 de ani, este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a patruns cu masina intr-o intersectie din Galati fara sa se asigure si a lovit un alt.

Trei persoane ranite in urma unui accident rutier. Un sofer nu a acordat prioritate unui alt autovehicul intr-o intersectie

Un tanar de 23 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a patruns cu masina intr-o intersectie din Galati fara sa se asigure si a lovit in plin un alt autoturism.

Sectia de Pediatrie a unui spital din Buzau a fost inchisa, dupa ce singurul medic si-a luat concediu

Sectia de Pediatrie a Spitalului din Nehoiu, judetul Buzau, se inchide pana la sfarsitul anului, deoarece singurul medic specialist intra in concediu de odihna. Directorul spitalului spune ca activitatea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2239 seconds )