Libnet.ro
UNICEF

18:30

Accident rutier soldat cu ranirea a trei liceeni din Nehoiu

Adevărul Adevărul,
Accident rutier soldat cu ranirea a trei liceeni din Nehoiu

Un accident rutier soldat cu patru raniti s-a produs joi pe Drumul National 10, Buzau-Brasov, pe raza satului Valea Lupului. Printre victime sunt si trei elevi de la Liceul Teoretic Radu Vladescu din Patarlagele. Masina in care se aflau acestia a patruns pe contrasens si s-a izbit de un BMW care circula din sens opus. continuă pe Adevărul

VIDEO Carute spulberate de un BMW, pe un drum din Baragan. Accidentul s-a soldat cu ranirea a trei persoane

Au adus tocmai din Belgia un BMW insa masina nu a apucat sa strabata foarta mult drumurile tarii. Proprietarii ei, un cuplu de romani plecati peste hotare, au nimerit intr-un convoi de carute care se deplasau in intuneric, fara semnale luminoase, pe un drum judetean din Baragan. Au fost ranite grav soferita din BMW, doi carutasi si caii.

VIDEO Accident cu trei victime, langa Buzau, in care au fost implicate un TIR si doua autoturisme

Un accident rutier soldat cu ranirea a trei persoane a avut loc joia seara pe E85, in Maracineni. in eveniment au fost implicate un TIR si doua autoturisme.

VIDEO Accident rutier grav petrecut pe soseaua Hunedoara - Deva. Un barbat se zbate intre viata si moarte

Un accident rutier grav s-a petrecut pe soseaua Hunedoara Deva. Un pieton a fost lovit de masina. Victima ranita a ajuns in stare de coma profunda, potrivit primelor informatii.

6 gesturi simple care pot salva viata unei persoane ranite intr-un accident rutier

Ce trebuie sa facem atunci cand surprindem un accident rutier? Gesturile simple precum miscarea cu grija a ranitilor si anuntarea accidentului la 112 cat mai repede pot sa le salveze acestora viata.

Fiul unui procuror slatinean, care a scapat de puscarie in vara, implicat intr-un accident rutier. Sunt suspiciuni ca se afla sub influenta drogurilor

Bogdan Noaja, fiul procurorului Stefan Noaja de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, a fost implicat intr-un accident rutier, joi-dimineata. Sunt suspiciuni ca tanarul se afla sub influenta drogurilor, politistii ridicand din masina si trimitand la analize probe.

Avertizare meteo: Cod galben de vant pentru trei judete din Romania

Meteorologii au emis, joi, o noua avertizare nowcasting Cod galben de vant puternic. Avertizarea este valabila in trei judete din zonele Olteniei si Banatului, pana la ora 18:30. Conform.

Mircea Grigoras, directorul adjunct al CERT-RO: Trei companii din Romania au fost anul trecut tinta unor atacuri informatice in urma carora au fost prejudiciate cu 5 milioane de euro, 200.000 de euro si 30.000 de euro

Anul trecut au fost trei cazuri si o tentativa in care niste conturi ale unor companii au fost compromise cu ajutorul unui remote acces tool, atacatorii au castigat acces la informatii din interiorul acelor firme si au folosit acele informatii pentru a determina unii angajati sa realizeze transferuri ilegale de bani, a declarat marti, Mircea Grigoras, director general adjunct al CERT-RO, in cadrul unui eveniment dedicat noului Regulament european privind protectia datelor. Intr-un caz a fost vorba de un prejudiciu de 5 milioane euro, intr-altul de 200. 000 de euro, iar in cel de-al treilea de 30. 000 de euro, sume care au fost transmise catre conturi bancare aflate in strainatate si care erau sub controlul atacatorilor, a spus acesta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )