Libnet.ro
UNICEF

14:30

Accident teribil la Constanta. Un sofer a intrat cu masina intr-un grup de pietoni

Antena3 Antena3,
Accident teribil la Constanta. Un sofer a intrat cu masina intr-un grup de pietoni

Accident groaznic la Constanta!Un sofer a intra cu masina intr-un grup de pietoni care traversau regulamentar strada. A spulberat patru tineri. Impactul a fost atat de puternic incat unul dintre ei a murit, . continuă pe Antena3

Constanta: O masina a intrat intr-un grup de pietoni

O masina a lovit patru persoane pe o trecere de pietoni din municipiul Constanta. Accidentul s-a produs duminica seara, pe bulevardul Alexandru Lapusneanu. Oamenii traversau bulevardul pe marcajul pietonal.

Accident teribil in Calarasi. Doi barbati au murit dupa ce au cazut cu masina intr-un canal

Doi barbati au murit, dupa ce au cazut cu masina in canal. Tragedia s-a produs intr-o curba, pe fondul vizibilitatii reduse, autorismul plonjand in apa. Pompierii au fost solicitati sa intervina.

VIDEO Un tnar a njunghiat un barbat, apoi a intrat cu masina n pietoni pe centura orasului si n parcarea de la mall-ul din Braila. Filmul evenimentelor. Ce a spus atacatorul

Un tanar de 20 de ani, baut, a injunghiat un barbat cu care se intalnise pentru a-i vinde masina, duminica, la Braila, dupa care i-a furat autoturismul si a urmat o cursa nebuna pe centura orasului, unde a lovit violent doi trecatori, apoi a intrat intr-un grup de oameni in parcarea unui mall. in total, au fost ranite zece persoane, barbatul injunghiat fiind in stare critica la spital. Atacatorul din Braila este recidivist. Acum trei ani a batut cu ranga, alaturi de tatal sau, un alt barbat.

EXCLUSIV Cine e soferul care a intrat cu masina in oameni la Braila. A fost iertat dupa ce a lovit cu ranga un barbat si are capacitate scazuta de control a furiei

Valentin Marius Parfenie, tanarul de 20 de ani din Braila care a injunghiat un barbat dupa care a lovit cu masina un grup de persoane, este recidivist. Cand era minor, individul a comis o agresiune alaturi de tatal sau. in urma unei evaluari psihologice, specialistii au constatat ca individul are capacitate scazuta de control a furiei si tendinte de impulsivitate. Cu toate acestea, instanta l-a iertat, obligand-o pe mama sa il supravegheze.

EXCLUSIV Cine e soferul care a intrat cu masina in oameni la Braila. A fost iertat dupa ce a lovit cu ranga un barbat

Valentin Marius Parfenie, tanarul de 20 de ani din Braila care a injunghiat un barbat dupa care a lovit cu masina un grup de persoane, este recidivist. Cand era minor, individul a comis o agresiune alaturi de tatal sau. in urma unei evaluari psihologice, specialistii au constatat ca individul are capacitate scazuta de control al furiei si tendinte de impulsivitate. Cu toate acestea, instanta l-a iertat, obligand-o pe mama sa il supravegheze.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )