Libnet.ro
UNICEF

20:30

Accident tragic. Doi oameni au murit dupa ce masina s-a rasturnat

Playtech Playtech,
Accident tragic. Doi oameni au murit dupa ce masina s-a rasturnat

Accident tragic in Satu Mare! Doi oameni au murit dupa ce masina s-a rasturnat pe camp. Ce spun politistii despre ce au gasit la fata locului?! Doi oameni au murit in urma unui accident tragic Tragedie pe Drumul National 1F, intre localitatile Cauas si Ghenci, judetul Satu Mare. Un barbat si o femeie si-au pierdut . continuă pe Playtech

Drama unui milionar roman din Suceava. A murit intr-un accident tragic: cum a cazut de pe bicicleta

In folclorul romanesc exista o vorba veche care spune cam asa de ce te feresti, de-aia nu scapi!, sauce ti-e dat sa ti se intample, ti se intampla!. Este, din pacate, si cazul unui om care le avea pe toate, dar se pare ca atat i-a fost sorocul. Drama unui milionar roman din Suceava in .

Descoperire uluitoare: cum au fost pietrificati doi oameni. Cercetatorii nu pot explica acest fenomen

Pnetru turisti, Napoli este cea mai intunecata bijuterie a Vechiului Continent, ascunzand pe strazile sale nenumarate artefacte de natura macabra. Cu cranii, oase, sfinti impietriti si sange sfant, iconografia mortii pare sa se fi raspandit peste tot. Mai mult, Napoli este pavata cu legende obscure. in spatele fiecarei usi, sub fiecare nisa, povestile vii persista, .

O fata de 15 ani a murit dupa o provocare pe TikTok

Este privit de multi drept o simpla joaca, dar iata ca TikTok a creat dependenta tinerilor de pe intreg mapamondul, iar acum o fata de 15 ani a murit dupa o provocare primita pe platforma de socializare.

Un celebru medic a murit dupa ce s-a infectat in spital cu COVID-19. Realizase in Romania primul transplant de maduva

Doctorul Benedek Istvan a realizat numeroase premiere nationale in domeniul medical, printre care si primul transplant de maduva la un bolnav adult in tara. El a murit dupa ce a luat virusul COVID-19 in sectia clinica de Hematologie a Spitalului de Urgenta din Targu Mures.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )