Libnet.ro
UNICEF

11:15

Accident cu trei masini, pe E85, in judetul Buzau. Doua persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Accident cu trei masini, pe E85, in judetul Buzau. Doua persoane au fost ranite

Un accident rutier s-a produs la ora 9. 30 pe DN 2 E85, la iesirea din Limpezis catre Bucuresti. Este vorba despre o coliziune intre doua autoturisme care au iesit in afara carosabilului. in urma impactului au fost raniti soferii masinilor. continuă pe Adevărul

Accident grav in judetul Buzau! Sunt cinci victime

Un grav accident rutier s-a produs, vineri dupa-amiaza, pe DN 2 E 85, in judetul Buzau. in urma impactului, cinci persoane au fost ranite. O soferita de 23 de ani s-a angajat in efectuarea unui viraj la.

Soferul care a lovit cinci masini si a ranit doua persoane n nordul Capitalei a fost retinut

Barbatul in varsta de 39 de ani, care a acrosat vineri cinci masini in nordul Capitalei si a ranit astfel doua persoane, a fost retinut si este prezentat instantei, urmand ca judecatorii sa decida masura, relateaza Mediafax. El este recidivist, fiind anterior condamnat in trei randuri pentru talharie si furt calificat.

Accident grav pe DN 79, intre Oradea si Arad. 11 persoane au ajuns la spital

Accident grav pe Drumul National 79. 11 persoane au fost ranite, fiind implicate trei autovehicule in accident: un autocar, un autoturism si o dubita.

Noi focare de pesta porcina africana in judetul Constanta. Doua localitati au intrat in carantina

Institutul de Diagnostic si Sanatate Animala Bucuresti I. ) Laboratorul National de Referinta pentru Pesta Porcina Africana a confirmat doua noi focare de pesta porcina africana in judetul Constanta. Autoritatile au luat masura sacrificarii porcilor bolnavi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )