Libnet.ro
UNICEF

00:07

Accident violent pe A1, cu 3 masini si un camion. Traficul rutier este blocat pe sensul catre Deva

B1 B1,
Accident violent pe A1, cu 3 masini si un camion. Traficul rutier este blocat pe sensul catre Deva

Traficul rutier este blocat pe autostrada A1 Deva-Nadlac, la km. 470, pe sensul catre Deva, in urma unui accident cu 3 masini si un camion. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane anunt. continuă pe B1

VIDEO Traficul rutier pe Lotul 3 din Autostrada A1 Lugoj - Deva ar urma sa fie deschis luni cu restrictii de viteza si de tonaj

O comisie a Companiei de Drumuri a realizat vineri receptia nodului rutier Holdea, iar traficul rutier pe cei 21 de km ai Lotului 3 din autostrada A1 Lugoj - Deva ar urma sa fie deschis incepand de luni, 23 decembrie, potrivit unor surse. Circulatia va fi deschisa insa cu restrictii de viteza de 80kmh, ba chiar de 60 de kmh pe unele poduri, inclusiv cel de peste Mures, dar si cu restrictii de tonaj 7,5t) - va fi practic un tronson de autostrada inchis TIR-urilor.

Accident violent in Buzau: O tanara s-a rasturnat cu masina, dupa ce a intrat intr-un copac

O tanara de 27 de ani din judetul Vrancea a provocat sambata seara pe DN 2, pe raza localitatii buzoiene Posta Calnau, un accident rutier soldat cu ranirea a doua persoane, transmite Agerpres. Potrivit.

Cinci raniti, dintre care trei copii, intr-un accident violent produs in Hunedoara

Cinci persoane, intre care trei fetite cu varste intre 12 si 14 ani, au fost ranite sambata dupa-amiaza intr-un accident de circulatie produs pe DN 66 in localitatea Batiz, din judetul Hunedoara,.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )