Libnet.ro
UNICEF

18:30

Accident violent, cu patru raniti, pe o strada din Capitala

Antena3 Antena3,
Accident violent, cu patru raniti, pe o strada din Capitala

Doua masini care circulau din sens opus pe o strada din Bucuresti, s-au izbit sambata seara, frontal dupa ce un tanar a virat la stanga fara sa se asigure. Potrivit martorilor, acesta circula cu. continuă pe Antena3

Doua tramvaie s-au ciocnit intr-o intersectie din Capitala. O persoana de 60 de ani a fost ranita

Accident intr-o intersectie din Capitala! Doua tramvaie s-au ciocnit in zona bulevardului Iuliu Maniu. Din pacate, o persoana a fost ranita. Cum s-a petrecut totul? Accident in Caoitala! Doua tramvaie s-au ciocnit intr-o intersectie Doua tramvaie s-au ciocnit, in cursul zilei de duminica, in zona bulevardului Iuliu Maniu. Vatmanii au fost testati de oamenii legii .

Accident violent in Capitala. Patru persoane au fost ranite

Un accident violent a avut loc, sambata seara, pe o strada aglomerata din Bucuresti. Doua masini care circulau din sens opus s-au izbit frontal dupa ce unul dintre soferi a virat la stanga fara sa se asigure.

S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep. Cei doi au fost filmati intr-un local select din Capitala

S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep, regina tenisului mondial. Desi presa internationala scria, in urma cu putin timp, ca partenerul sportivei ar fi Radu Marian Barbu, in Romania ar trebui sa fie raspunsul exact. S-a aflat cine este noul iubit al Simonei Halep Potrivit cancan. ro, campioana noastra de la Wimbledon a fost .

Primele declaratii ale pacientului sub acoperire, care povesteste cum o asistenta din Capitala a cerut mita: Mi-au spus ca daca dau o taxa in plus, ma vor ajuta

Avem prima marturie a pacientului sub acoperire, care povesteste cum a demascat o asistenta din Bucuresti care a cerut mita. insa metoda aleasa de Ministerul Sanatatii, pentru eliminarea spagii si pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )