Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accidentul aviatic din Rusia: Compania Saratov Airlines a retras temporar toate aeronavele

România Liberă România Liberă,
Accidentul aviatic din Rusia: Compania Saratov Airlines a retras temporar toate aeronavele

Compania rusa Saratov Airlines a decis, luni, sa retraga temporar din serviciu toate aeronavele Anto. continuă pe România Liberă

Primele imagini dupa accidentul aviatic cumplit din Moscova. La bord se aflau 71 de persoane (VIDEO)

Primele imagini cuaccidentul cumplit ce a avut loc in apropiere de Moscova au ajuns pe internet. Un avion rusesc al companiei Saratov Airlines, la bordul caruia se aflau 65 de pasageri si sase membri ai.

Putin prezinta condoleante rudelor celor decedati in accidentul aviatic de la Moscova

Presedintele rus Vladimir Putin a prezentat condoleante rudelor celor decedati in accidentul aviatic de la Moscova si a cerut crearea unei comisii guvernamentale pentru a demara o ancheta, conform purtatorului de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov, informeaza agentia de presa rusa TASS.

Gazprom avertizeaza Europa ca va avea probleme in aprovizionarea cu gaze, fara importurile din Rusia

Europa se va confrunta in scurt timp cu probleme in a-si satisface necesitatile in crestere de gaze naturale, daca va incerca sa se bazeze pe importurile din SUA, in loc sa majoreze achizitiile din Rusia, a declarat, vineri, pentru Reuters, un oficial de la Gazprom, conform Agerpres.

Avion prabusit in Rusia: avea 71 de pasageri la bord

Un avionAntonov An-148 a decolat din Moscova si a disparut la scurta vreme dupa acest moment. Ancheta e in desfasurare in elucidarea accidentului. Un avion Antonov An-148,operat de compania Saratov Airlines, a decolat din Moscova cu 65 de pasageri si sase membri ai echipajului. Acesta a fost disparut de pe radar la scurt timp dupa [].

Printre victimele accidentului aviatic din Rusia nu sunt cetateni moldoveni

Printre victimele accidentului aviatic produs duminica, 11 februarie, in Federatia Rusa, soldat cu 71 de morti, cetateni moldoveni nu sunt. Informatia a fost confirmata pentru IPN de catre seful Serviciului de presa al Ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Alexandr Roitman.

SOC VIZUAL! Statiile de METROU din Rusia te fac sa uiti de prapadul din Bucuresti (FOTO)

Statiile de metrou din Moscova ar fi trebuit sa le aiba pretentiosul Paris. Si asta pentru ca in capitala Rusiei, fiecare statie de metrou este o adevarata nestemata arhitecturala ce seamana mai degraba.

Judecatorii din Rusia pot conduce beti

Un nou Cod Rutier a intrat in vigoare vineri, in Rusia. Interesant este ca politistii nu vor mai avea dreptul sa ii aresteze pe judecatorii care comit infractiuni in trafic, nici macar daca urca la volan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2912 seconds )