Libnet.ro
UNICEF

07:45

Accidentul din Capitala. Ce a facut soferul vinovat de tragedie inainte de a fugi de la locul faptei

Antena3 Antena3,
Accidentul din Capitala. Ce a facut soferul vinovat de tragedie inainte de a fugi de la locul faptei

O femeie a murit, iar o adolescenta de 18 ani este grav ranita, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit pe o strada din Sectorul 2 al Capitalei. Impactul a fost urmat de un incendiu de proportii care a cuprins alte. continuă pe Antena3

Accidentul din Capitala. Ultimele informatii despre tanara de 18 ani, care a fost ranita

Tanara in varsta de 18 ani, ranita marti seara in accidentul ce a avut loc pe strada Baicului din Bucuresti in urma caruia a murit o persoana si patru masini au ars, este in.

Accidentul din Capitala. Ce s-a descoperit la locul tragediei

La locul in care au a ut accidentul au rmasa masinile arse aproape in totalitate Potrivit martorilor, soferita care a murit nu a mai avut nicio sansa. Femeia a iesit de pe o strada laturalnica.

Barbatul care a fugit de la accidentul din zona Baicului din Capitala, in urma caruia patru masini au luat foc si o persoana a murit, a fost retinut

Barbatul care a fugit, marti seara, de la locul accidentului care avut loc in zona Baicului din Capitala, in urma caruia o femeie a fost ranita si alta a decedat, a fost retinut pentru 24 de ore,.

Protest in Piata Victoriei din Capitala. Manifestantii au aruncat cu hartie igienica spre sediul Guvernului - VIDEO

Cateva sute de persoane protesteaza, miercuri seara, in Piata Victoriei din Capitala, oamenii fiind nemultumiti de adoptarea ordonantei de urgenta privind modificarile fiscale. Manifestantii au.

Sase masini avariate in urma accidentului din Capitala, dintre care patru cuprinse de flacari

Sase autoturisme au fost avariate, marti seara, intr-un accident iar patru au fost cuprinse de incendiu, pe str. Baicului din Capitala si o persoana a decedat, anunta ISU.

Accident de circulatie produs pe fondul neatentiei. in varsta de 84 de ani, soferul vinovat nu a vazut un camion intr-o intersectie

Un batran de 84 de ani este cercetat penal pentru distrugere dupa ce nu s-a asigurat intr-o intersectie, intrand direct intr-un camion. Din fericire, soferul neatent a scapat cu rani usoare, dar a fost totusi spitalizat pentru investigatii suplimentare.

Pieton accidentat pe trecerea marcata cu zebra. Soferul vinovat de producerea accidentului nu i-a acordat prioritate

Un barbat de 50 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a lovit un pieton pe trecerea de pietoni. Victima a avut nevoie de ingrijiri medicale, dar din fericire ranite suferite nu sunt grave.

Accidentul din zona Baicului. Ce s-a descoperit la locul tragediei

La locul in care au a ut accidentul au rmasa masinile arse aproape in totalitate Potrivit martorilor, soferita care a murit nu a mai avut nicio sansa. Femeia a iesit de pe o strada laturalnica.

Detalii cutremuratoare. Cum a fost inmormantata Simona, tanara arsa de vie in accidentul din Suceava

Trupul tinerei Simona Lazarovici a fost tinut la morga Spitalului Judetean din Suceava, deoarece parintii nu au avut bani de inmormantare. O firma de pompe funebre s-a oferit sa acopere costurile,.

Proiectul Poseidon Residence din Capitala, investitie de 16 milioane de euro

Alpha Real Estate Services a inaugurat, in luna octombrie, complexul Poseidon Residence, aflat in Bucuresti, pe malul lacului Plumbuita din cartierul Colentina, un proiect rezidential care dispune de apartamente pe doua sau trei nivele. Poseidon Residence, un bloc cu 17 etaje si 156 de apartamente, a ajuns in portofoliul Alpha Real Estate Services ARES), divizia imobiliara a Alpha Bank, in noiembrie 2013, dupa ce dezvoltatorul Copper Beech Capital a intrat in faliment. La momentul achizitiei, proiectul imobiliar - cunoscut initial sub numele de Blue Tower - era finalizat in proportie de 70- 75% si se afla in conservare din 2009. Costul de achizitie a fost de 11 milioane de euro, iar investitiile pentru finalizare s-au ridicat la 5 milioane de euro - aproximativ 4,5 milioane de euro pentru constructie si circa 500. 000 de euro in costuri auxiliare de proiectare, autorizatii, taxe, consultanti etc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )