Libnet.ro
UNICEF

22:45

Aceasta este cea mai importanta descoperire despre Soare facuta vreodata. Cum ne afecteaza in mod direct

Playtech Playtech,
Aceasta este cea mai importanta descoperire despre Soare facuta vreodata. Cum ne afecteaza in mod direct

Pentru prima data, oamenii de stiinta au reusit sa masoare in mod direct fuziunea nucleara care se intampla in centrul Soarelui. Asta ar fi una dintre cele mai importante descoperiri. continuă pe Playtech

CORONAVIRUS |OMS: Craciunul fara intreaga familie este cea mai buna optiune in vremurile Covid

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a estimat, luni, ca un Craciun in cerc restrans, fara o reuniune mare de familie, este, fara indoiala, cea mai buna optiune in aceasta perioada de.

OMS: Un Craciun fara o mare reuniune de familie este cea mai buna optiune

Un Craciun in grup restrans, fara o mare reuniune de familie, este fara indoiala ce mai buna optiune pe timp de pandemie pentru majoritatea tarilor, a estimat luni Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), informeaza AFP.

Cea mai buna videochatista din lume e din Timisoara. Nu o sa iti vina sa crezi ce studii are

O femeie din Timisoara a devenit cea mai de succes videochatista din lume. Ivonna Reeve a castigat acest premiu la doar trei luni dupa ce a debutat in aceasta meserie. O timisoreanca este cea mai buna videochatista din lume Dupa ce a castigat marele premiu pus la bataie de platforma LiveJasmin, Ivonna Reeve a devenit .

Record negativ de decese in SUA. Au fost inregistrate peste 2.400 de decese cauzate de COVID-19 in ultimele 24 de ore, cea mai mare valoare din ultimele sase luni

In Statele Unite ale Americii au fost raportatepeste 2. 400 de decese din cauza infectiei cu Covid-19, in ultimele 24 de ore, potrivitUniversitatii Johns Hopkins. Este cea mai mare valoare din ultimele s.

The Queens Gambit, cea mai urmarita miniserie Netflix

Gambitul Damei The Queens Gambit este cea mai urmarita miniserie Netflix pana in prezent, fiind vizionata in primele 28 de zile de la lansare de pe 62 de milioane de conturi, a transmis compania.

Ce a patit Elena Gheorghe in pandemie. Artista, dezvaluiri nestiute despre cea mai grea perioada

Pandemia a schimbat arta din temelii, iar viitorul arata diferit pentru aceasta industrie. Situatia artistilor din Romania devine tot mai incerta, in conditiile in care criza sanitara a trimis in somaj aproape intreaga industrie de divertisment pe plan local. Trairile Elenei Gheorghe in aceasta perioada. Elena Gheorghe, dezvaluiri despre cea mai grea perioada: pandemia. Am .

Cum faci acasa cea mai buna salata de cartofi. Reteta este atat de simpla, perfecta pentru post

Salata de cartofi este un fel de mancare din cartofi fierti si o varietate de alte ingrediente. in general, este considerata o garnitura, deoarece insoteste de obicei felul principal. Se crede ca preparatul isi are originile in Germania, raspandindu-se in mare parte in Europa si mai tarziu in coloniile europene. Reteta de salata de cartofi .

ORBAN: Suntem pe punctul de a intra in cea mai prolifica perioada a tarii noastre de la intrarea in UE

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, la lansarea Planului National de Rezilienta si Redresare, ca Romania va beneficia de cel mai mare sprijin financiar pe care l-a avut vreodata la dispozitie. Suntem pe punctul de a intra in cea mai prolifica perioada a tarii noastre de la intrarea in UE, a afirmat premierul, adaugand ca nu este indiferent cine va castiga aceste alegeri pentru ca efortul de accesare a acestor resurse financiare nu poate fi facut de oricine, scrie News.

Topul influencerilor romani: Cea mai mare parte a influencerilor din Romania este reprezentata de femei. Peste 47% dintre creatorii Instagram din Romania sunt implicati in fraude - studiu

Majoritatea influencerilor au incercat macar o data o metoda artificiala pentru cresterea in Instagram, iar cel putin 15% dintre ei au anomalii de crestere vizibile. Conform studiului, 47% dintre influencerii romani activi in Instagram si-au construit comunitatile utilizand practici frauduloase precum followunfollow, comentarii neautentice, anomalii de crestere etc), inclusiv celebritatile din categoria macro-influenceri, unde procentul ajunge la 55,21%. Cine este cel mai influent creator din Romania.

Lavinia Pirva la 36 de ani. Sotia lui Stefan Banica jr. a fost cea mai rasfatata femeie de ziua ei

Lavinia Pirva traieste o frumoasa perioada din viata ei. Casatorita cu Stefan Banica jr. , bruneta vedeta poate spune ca este o femeie implinita. Cu un copil frumos, o casnicie stabila, ce si-ar mai putea dori. Astazi, insa, este o femeie rasfatata, avand in vedere ca este si ziua ei de nastere. Lavinia Pirva se considera .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )