Libnet.ro
UNICEF

05:45

Aceasta este masca miraculoasa care iti face parul sa creasca intr-o saptamana! Ai nevoie de doua ingrediente!

Antena3 Antena3,
Aceasta este masca miraculoasa care iti face parul sa creasca intr-o saptamana! Ai nevoie de doua ingrediente!

Daca esti una din persoanele careia ii cade parul, nu mai trebuie sa te ingrijorezi. Exista un remediu natural care poate opri caderea parului si care iti face podoaba capilara sa creasca rapid. Amesteca totul. continuă pe Antena3

Cel mai sanatos desert, care iti satisface pofta de dulce: Bilute proteice cu ciocolata

Sa renunti la dulciurile preferate este cea mai dificila parte a unei diete. De aceea, aceasta reteta este dulce, sanatoasa si plina de proteine. Ingrediente 2 linguri de ulei de cocos 1 lingurita de.

Otrava care iti distruge oasele, dar pe care o bei in fiecare zi. Sigur nu stiai asta

Multe persoane nu stiu ce efecte negative are consumul de suc acidulat asupra sanatatii. Conform cercetatorilor, sucul este otrava in pahar si afecteaza corpul. Iata ce se intampla in.

Cinci semne prin care iti dai seama ca esti blestemat de catre o ruda

Farmecele si vrajile exista si se fac. Chiar daca stim ca nu este bine pentru ca prin ele incalcam liberul arbitru al celui asupra carora sunt facute, sau o facem din invidie, din razbunare, din.

Laundroid: Cat te costa un robot care iti impatureste hainele cu comenzi vocale

Laundroid este un proiect mai vechi, dar abia acum incepe sa castige functii smart pentru a genera un interes sporit din partea utilizatorilor. Am auzit prima oara de Laundroid in urma cu aproape doi ani. La momentul respectiv, nu era foarte clar ce pret va avea robotul capabil sa impatureasca haine. Eram insa siguri ca [].

Business report: Plata defalcata a TVA, modalitatea prin care statul face rost de bani... macar pe termen scurt; Cum va arata aprofundarea economica si monetara a UE: Un hint de la Comisia Europeana; Atentie la structura fortei de munca: Romania - cea ma

Primul cluster agricol din Romania, in negocieri cu coreeni. AgroTransilvania Cluster, primul cluster agricol din Romania, este in negocieri cu companii coreene pentru. Ford Focus RS primeste un pachet exclusiv axat pe performanta. Ford introduce noul pachet exclusiv Option Pack pentru Focus RS. Noul pachet Option Pack va oferi o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )