Libnet.ro
UNICEF

00:07

in aceasta sesiune parlamentara, una dintre prioritatile legislative va fi votul prin corespondenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in aceasta sesiune parlamentara, una dintre prioritatile legislative va fi votul prin corespondenta

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea PSD), afirma ca in aceasta sesiune parlamentara o prioritate va fi, atat pentru el, cat si pentru partidul pe care il reprezinta, adoptarea legii votului prin corespondenta. continuă pe Ziarul Bursa

Valeriu Zgonea: in aceasta sesiune parlamentara, una dintre prioritatile legislative ale PSD si ale mele personal va fi adoptarea legii votului prin corespondenta

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea , sustine ca in aceasta sesiune parlamentara adoptarea legii votului prin corespondenta va fi o prioritate atat pentru el, cat si pentru PSD. De prea multe.

Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie

Pe 25 august, in anul 1835, a aparut primul dintr-o serie de articole despre Luna care anuntau cea mai importanta descoperire din istoria omenirii. Atunci cand auzim notiunea Marea Farsa Lunara, cei mai multi dintre noi am fi tentati sa ne gandim la aselenizarea din 1969 si teoriile conform carora aceasta a fost regizata de [] Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Zgonea anunta, pe Facebook, prioritatile sesiunii parlamentare

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea PSD), a scris miercuri, pe contul personal de facebook ca in aceasta sesiune parlamentara o prioritate va fi, atat pentru el, cat si pentru partidul pe care il reprezinta, adoptarea legii votului prin corespondenta.

Femei injunghiate de un barbat. Una dintre victimele atacului a decedat

Un barbat a injunghiat miercuri mai multe persoane, dintre care una a decedat, si a impuscat un politist in localitatea Sunset din statul Louisiana sudul SUA), potrivit Agerpres, care citeaza presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )