Libnet.ro
UNICEF

01:06

Aceasta tableta Nook ar putea fi cea mai ieftina din lume

Playtech Playtech,
Aceasta tableta Nook ar putea fi cea mai ieftina din lume

Barnes Noble, pentru o lunga perioada de timp, a fost cel mai important producator de eBook readere din lume, alaturi de Amazon. Acestea erau create sub brandul Nook. intre timp, deoarece au trecut printr-o perioada destul de dificila financiar, Barnes Noble a facut outsourcing si nu se mai ocupa de productia propriilor tablete. continuă pe Playtech

Super-Luna din 14 noiembrie, cea mai stralucitoare din ultimii 70 de ani: Cum sunt influentate zodiile

Cea mai mare Super-Luna din ultimii 70 de ani va straluci puternic pe cer in data de 14 noiembrie. Luna va ajunge cel mai aproape de Pamant, la o distanta de doar 356. 509 km fata de Terra,.

Strategiile de marketing ale unor furnizori ascund costurile totale. Cea mai ieftina apa la robinet: Ploiesti, Oradea si Bucuresti

Tarifele pentru apa care curge la robinet difera de la un oras la altul. Indiferent modul de calcul, pe consumator il intereseaza insa factura finala .

Casa triungiulara de la Alba Iulia, cea mai frumoasa din Transilvania. Cum arata locuinta care se pierde in peisaj

O casa din Alba Iulia este considerata de specialisti una dintre cele mai frumoase din Transilvania. Casa triunghiulara 3T proiectata de arhitectul Sorin Magda surprinde prin originalitatea formei sale. Proiectul a castigat locul doi la Bienala de Arhitectura, concurs desfasurat la Cluj-Napoca, la categoria arhitectura locuintei.

Samsung se extinde in tehnologia auto prin cea mai scumpa achizitie facuta vreodata

Samsung cumpara Harman International Industries, un furnizor american de piese auto, cel mai bine cunoscut de consumatori datorita diviziei audio Harman Kardon. Tranzactia se ridica la opt miliarde de dolari si este cea mai mare din istoria Samsung. Astfel, Samsung devine un jucator important in industria vehiculelor conectate si autonome, momentan dominata de Google, Apple [].

DJI Phantom 4 Pro ar putea fi cea mai buna drona a momentului

Amatorii de drone de calitate care au dezvoltat o pasiune pentru filmari spectaculoase, se vor bucura cu siguranta de lansarea DJI Phantom 4 Pro. Indiferent daca sunteti la prima sau la a patra drona, este imposibil sa nu fi auzit de DJI. Aceasta companie este lider de piata in domeniul dronelor pentru videografi, iar respectiva [].

Papusica din inchisoare: Cum arata cea mai frumoasa detinuta (FOTO)

Este cea mai frumoasa detinuta. Poza in care aceasta apare dupa gratii a devenit virala pe internet, multi fiind de parere ca poza ar trebui sa faca mai degraba parte dintr-un catalog de moda. Sarah.

Cea mai mare Super Luna din ultimii 70 de ani, vizibila in aceasta noapte. 2016 se va incheia cu trei Luni pline uriase

Cea mai mare Super Luna din ultimele sapte decenii va fi vizibila pe 14 noiembrie, iar anul 2016 se va incheia cu trei Luni pline uriase, consecutive, arata presa internationala.

Moldova, in topul tarilor cu cea mai mare coruptie intr-un studiu realizat de Transparency International

Transparency International a lansat la Berlin Barometrul Global al Coruptiei pentru Europa si Asia Centrala-2016. Conform studiului, Parlamentul de la Chisinau este vazut de populatie ca institutia cea mai afectata de coruptie 76% din respondenti), in Ucraina, acest indicator este de 64%. Presedintia si Guvernul sunt percepute de 71% din respondenti drept cele mai corupte institutii, iar sistemul judiciar 67% in Ucraina 61%).

Cea mai buna iahnie de fasole. Preparatul gustos pentru debutul postului

Dastimtoata lumea se pricepe sa faca o iahnie de fasolenu multa lume insa stie sa o faca speciala, de sa te lingi pe degete. Daca urmezi pasii retetei noastre vei gati si tu cea mai buna iahnie de fasole.

BBC trece prin cea mai mare extindere de dupa 1940. Compania lanseaza servicii in 11 noi limbi, dupa ce guvernul i-a marit bugetul

BBC World Service va lansa servicii in 11 noi limbi, actiune care face parte din cea mai mare extindere din 1940 incoace, anunta corporatia. Extinderea este posibila intrucat guvernul britanic a anuntat o crestere substantiala a fondurilor alocate companiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )